Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Stabling av tørketrommel oppå vaskemaskin - bare å stable i vei?

#1

Polyanna sa for siden:

Passer hvilken som helst oppå hvilken som helst? Trenger man noen greier mellom? Annet å tenke på?


#2

Tjorven sa for siden:

Vi har tørketrommel oppå vaskemaskin. Vi har noen «propper» under beina til både vaskemaskinen og tørketrommelen, for det skal visstnok dempe vibrasjonen noe. De ble kjøpt på en helt vanlig hvitevarebutikk (jeg gjetter Elkjøp eller Power).


#3

Pelle sa for siden:

Vi har en stropp som binder de sammen.



#5

Che sa for siden:

Vi hadde en karm som sikret at trommelen ikke skulle ristes av vaskemaskina.


#6

Darth sa for siden:

Vi satte bare tørketrommelen oppå vaskemaskina og håpet at lykken skulle stå oss bi. Har fungert i 13 år. Er dog åpen for at flaks spiller inn her. Det er viktig at den nederste maskina står hundre prosent i vater, hvis ikke blir det trøbbel.


#7

Kahlan sa for siden:

Våre har stått pent oppå hverandre i 15 år uten mer sikring. Har byttet ut både vaskemaskin og tørketrommel på de årene, men det er kun pga mye bruk.


#8

Pegasus sa for siden:

Vi har en stableramme med uttrekksbrett, veldig praktisk. Mener vi stroppet fast tørketromla også.


#9

Tjorven sa for siden:

Mannen min googlet dette mye da vi flyttet sist, og han er normalt sett en forsiktig fyr. Han kom frem til at det skulle gå fint å ha tørketrommelen oppå, men satte de proppene/klossene under for sikkerhets skyld.


#10

Malama sa for siden:

Vår står oppå uten noe ekstra.


#11

Blå sa for siden:

Vi har også vår stående oppå, med sånne klosseben som Tjorven viste til.

Har fungert fint. Mener at det ble spesifisert da vi kjøpte tørketrommelen at det var en som kunne settes oppå en vaskemaskin.


#12

Input sa for siden:

Nei. Det er ulik dybde på dem, og en forskjell på inntil 3 cm går greit, men ikke mer. Vi undersøkte dette før vi kjøpte ny tørketrommel i vinter.


#13

Tallulah sa for siden:

Vi har sånne propper, men både Elkjøp og rørlegger sa at de er mest for å berolige kunder, de har egentlig ingen hensikt. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.