Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sofa fra Bolia - erfaringer?

#1

Drømmedama sa for siden:

Sikler på en dødsdeilig Noora-sofa fra Bolia. Den er jo grisedyr(selv på salg) og bør være i god kvalitet hvis vi skal våge å kjøpe noe sånt. Vi er råbrukere av sofa og vil selvsagt velge et slitesterkt stoff. Hva tenker dere med Bolia-erfaring?


#2

allium sa for siden:

Jeg har en to år gammel Scandinavia i qual ull, ingen synlige slitasjetegn. Skulle kanskje bare mangle etter kun to år, men jeg ihvertfall fornøyd så langt.


#3

Tallulah sa for siden:

Vi har en Orlando, snart fem år, og jeg syns ikke kvaliteten gjenspeiles i prisen. Vi gikk for ullstoff, og det har holdt seg pent, men selve stuffingen har seget litt. Jeg syns ikke det virker som den er særlig mer holdbar enn en IKEA-sofa, og på ingen måte mindre masseprodusert. Altså, det er på ingen måte en dårlig sofa, men det er en dyr sofa, uten at jeg ser noen veldig god årsak til at den trenger å være det.


#4

My sa for siden:

Har dessverre samme erfaring som Tallulah. Vi har riktignok hatt vår i 14 år, men det er en stund siden den begynte å se slitt ut. Rimelig grei varighet, dersom det hadde vært en billigere ikea-sofa. For en såpass dyr sofa hadde jeg faktisk forventet at den skulle vare mer enn 10-15 år.


#5

C3PO sa for siden:

Lite slitasje på min Scandinavia, som er 6 år gammel. Den har London-stoffet, som er polyester.


#6

Nera sa for siden:

Vi har en Seville (tror jeg?) i skinn, og den er ni år gammel, og betydelig nedsittet i enkelte partier. Neste gang går vi for noe annet, for jeg synes stort sett at det meste hos Bolia er latterlig overpriset for det det er.


#7

Lavender sa for siden:

Vi hadde Scandinavia men solgte den fordi den aldri var pen men sammensunket og ikke god å sitte i. Da hadde vi betalt ekstra for gode puter. Fikk god pris for den og byttet i ny fra IKEA, samme problem men med en sofa til 1/3 av prisen.


#8

Pelen sa for siden:

Vi har to sett med sofaer fra Bolia, begge på hytter. Vi er veldig fornøyde med dem. Bolia må man avvente litt så kommer ting på salg. Gjerne 40 %. Vi har kjøpt begge våre til godt rabatterte pris.


#9

Tallulah sa for siden:

Prisen har omtrent doblet seg det siste året, så boliasalg er ikke hva det engang var.


#10

meisje sa for siden:

Vi hadde en sovesofa fra Bolia som både lå og satt helt elendig. Vi solgte den videre etter første overnatting i den. Siden har vi aldri våget å kjøpe noe derfra igjen.


#11

liefje sa for siden:

Bolia har et priskonsept med kunstig oppskrudde priser og salg nesten hele tiden slik at folk skal TRO at de gjør et kupp. Bare markedsføring. Selv salgsprisene er for høye.


#12

Tallulah sa for siden:

Ja, jeg vet. Men som jeg sier så har de skrudd opp prisene enda mer det siste året. Så det som nå er en salgspris på 50%, er mer enn full pris for bare ett-to år siden.


#13

Anda sa for siden:

Vår 15 år gamle er det slitt hull i stoffet. Synes den i hvert fall har sett slitt ut de siste 5. Skuffet.


#14

liefje sa for siden:

De hadde vel trodd at ikke alle skulle gjennomskue prispolitikken, altså at noen kom til å handle til full pris. Da det ikke gikk, måtte de vel doble prisene. :råll:


#15

Pesten sa for siden:

Vi kjøpte sofa fra Bolia for noen år siden og den ble fort stygg i fargen. Hadde lysegrå. Etterhvert så knakk fjærene så vi fikk bytta den ut i en koksgrå sak fra Møbelringen.


#16

Tallulah sa for siden:

Jeg tror nok noe av det har sammenheng med dårlig kronekurs og korona, for nå har prisene sunket litt igjen ser jeg. Men det er nok den sleipe prispolitikken også, ja. Også er de støtt og stadig i søkelyset for å stjele fra unge designere.


#17

Arran sa for siden:

Hadde en Milano(?) sofa i ullstoff fra Bolia for endel år siden. Sitteputene ble veldig fort stygge, så de reklamerte jeg på og fikk faktisk nye. Da den etter et års tid rett og slett knakk under, var de alt annet enn mottakelige for reklamasjon. De mente vi måtte ha stått og hoppet i den. Vi brukte den til å sitte i. Aldri med sofa fra Bolia.


#18

Geitrams sa for siden:

Vi har hatt tre sofaer fra Bolia og vært veldig fornøyd med kvaliteten. Den første ble solgt i forbindelse med flytting og ikke på grunn av misnøye med kvalitet. De to andre hadde vi i to forskjellige sofagrupper i stua inntil nylig, men har solgt de nå som vi har snudd om alt i stua. Vår nye sofa er imidlertid fra Bohus, rett og slett fordi Bolia har priset seg totalt ut for vår del. De hadde en voldsom prisstigning rundt 2014-15. Spisebordet vi kjøpte for 9000 kroner for 6-7 år siden koster nå 24000 kroner.


#19

C3PO sa for siden:

Det er godt mulig det blir Bolia på oss alikevel hvis sofaen vi ønsker oss noensinne kommer på salg. Jeg så på en annen sofa, men den hadde enda høyere pris enn Bolia - for bare ett stykk. Jeg så en sofa jeg likte på Bohus, men den hadde de ikke i naturstoff.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.