Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fortell meg om å leie hytte på åremål!

#1

LilleT sa for siden:

Vi er fremdeles i tenkeboksen for om vi ønsker oss egen hytte. Vi vurderer om det er lurt å leie noe på åremål først, for å teste områder og vurdere om vi egentlig er hyttemennesker.

Er det noen her som har erfaring med å leie på åremål? Hvordan fungerer det? Hvilken nettside er det lurt å bruke for å finne hytter som leies ut?


#2

Teflona sa for siden:

Følger!


#3

Simone sa for siden:

Her vil eg også følge med, for dette er noko eg også har tenkt på. Særlig no som Corona setter begrensning på reiser.


#4

Billa sa for siden:

Vi leide på åremål, og det fungerte fint. Blir jo som å leie noe på mer permanent basis og noe jeg absolutt ville vurdert hvis man ønsker å ha noe "fast" å dra til, uten at man har ulempene med å eie noe selv. Vi leide hytte ved et skisportsted, og det var veldig bra men ble ikke så mye brukt som vi trodde. Vi avsluttet etter 3 år, da vi fant ut at vi like godt kunne leie noe de få helgene vi var det....


#5

millact sa for siden:

Min eks har flere ganger leid ut hytter på åremål. Fordel for ham å vite hvem som bruker hytten. Ser for meg det er fornuftig å gjøre før kjøp. Så får man testet ut området, hvordan det er å ha hytte osv.


#6

Simone sa for siden:

Det er litt dette eg er redd for også. Tenker vi må leige ein plass der det er attraktivt å vere også om sommaren. Og maks 2-3 timar køyring frå Bergen.
Dei siste tre åra har vi leid hytte/leilighet via AirBnB i vinterferien, påskeferien og ei veke i sommerferien. Dersom det skal lønne seg med åremål må vi bruke plassen meir enn dette!
Har tenkt på Myrkdalen, Maurseth, Ustaoset.
Vi likar oss også godt i Hemsedal og på Geilo, men eg syns det er litt langt for ein vanlig helgetur. Og då blir hytta antageligvis brukt for lite.

Kor finn ein hytter som er tilgjengelig for åremål? Finn.no?


#7

Chablis sa for siden:

Kusinen min likte seg veldig godt i Myrkdalen. Ja, du finner på Finn.

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.