Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Den ultimate pc-veska

#1

Toffskij sa for siden:

Jeg har en Crumpler Prime Cut pc-veske som jeg elsker over alt på jord. Den har lomme til en 13" laptop og små lommer til nøkler og telefon, den har bred, god messenger-stropp, den ser nett og liten ut, men har plass til det utroligste siden den har elastisk neopren-front. (Reklameteksten sa noe i retning av «So you want to bring a watermelon? You can!», og det er faktisk temmelig sant.) Den er ikke på noen måte dillete eller overdrevent feminin, men ikke utstikkende sykkelbud-aktig heller. Jeg elsker den. Men nå er den ugjenkallelig utslitt, og man får ikke tak i ny.

Jeg må altså virkelig ha ny veske. Den må ideelt sett oppfylle alle kravene over, og den må være veldig, veldig solid, siden den kommer til å bli utsatt for intens bruk i mange år. Den kan godt koste litt, men ikke femsifret, liksom. Hva skal jeg ha?


#2

sindrome sa for siden:

Jeg er fornøyd med [URL="https://www.outnorth.no/turutstyr/baere-oppbevare/ryggsekker/hverdagsryggsekker?f[brand][]=Tretorn&show_all=true"]Tretorn daypack[/URL] som jeg kjøpte i mars og har brukt ikke så mye. :knegg: Siden jeg har hjemmkontoret siden mars og kjørt til kontoret de gangene jeg har vært på kontoret så har den stått mest hjemme. Men jeg er fornøyd med størrelsen og at jeg kan velge mellom å ha den som veske eller sekk. Har den gule fargen.

Tror Tretorn har både en større modell og en mindre modell.

Tror det er en Tretorn flexpack jeg har.


#3

Toffskij sa for siden:

Hvordan er den hvis man bruker den som veske, da? Jeg vil ikke ha sekk, jeg vil ha en skikkelig god veske.


#4

banana sa for siden:

Jeg henger her, jeg og. ny jobb - ny pc - nye tider


#5

sindrome sa for siden:

Funker bra synes jeg, men kan ikke henge på tvers av kroppen, kun på skulderen.


#6

Toffskij sa for siden:

Kun over skulderen er helt ut, jeg må ha den på skrå. :vrang:





#10

Toffskij sa for siden:

Nett er ikke det første som slår meg, nei, men jeg har ikke egentlig målt min nåværende veske.


#11

Toffskij sa for siden:

Men fortell meg gjerne hva dere har og er fornøyd med!


#12

Tallulah sa for siden:

Jeg har en retro skinnveske, som ikke kan has på tvers, og som egentlig ikke sitter sååå godt på skulderen, også har jeg en liten crossbody i tillegg. :knegg: Så ikke en veldig praktisk løsning, og ikke det du er ute etter.

Det jeg derimot bruker mye når jeg skal gå litt, sånn at jeg ikke kan ha noe kun på ene skulderen, er en fjällräven som både kan være skulderveske og sekk.

Den er litt paddet, har egen lomme til PC, innerlomme med glidelås, innerlomme med nett, samt en liten lomme som er inn mot ryggen når man bruker den som sekk. Fjällräven har en crossbody også, men den er ganske liten.


#13

Toffskij sa for siden:

:knegg: Dere som drasser rundt på pc hele tida og MÅ ha crossbody, da, for å være litt mer presis!


#14

Toffskij sa for siden:

Akkurat nå lurer jeg på Crumpler Passage, men vet ikke om det blir nok plass. Noen som har den?


#15

Jenna sa for siden:

hva med å sjekke ut [url]www.timbuk2.com?[/url] De har mange forskjellige pc-vesker; både messenger og totes, ryggsekker og annet.

De har en classic messenger med mange finesser. Vet ikke hvordan den er sammenlignet med din Crumpler. Mannen min har brukt timbuk2-messenger en del og vi har en som vi bruker en del når vi skal ut og reise for den rommer mye og vi får plass til pc, iPad, ladere +++. Vi har en her hjemme som du kan få se på om du ønsker? Du kan få låne den og teste også, om du vil. (Hilsen 14c)


#16

Toffskij sa for siden:

Takk, Jenna, så snilt! Jeg synes de ser litt større og røffere ut enn jeg egentlig har lyst på, og har vel egentlig halvveis bestemt meg for en Crumpler Passage. Tror jeg. :gruble:


#17

Jenna sa for siden:

Helt ok. Du får melde fra om du ombestemmer deg.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.