Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

De mest praktiske sykkelveskene/kurvene

#1

Tallulah sa for siden:

Jeg har en sammenleggbar kurv på ene siden av bagasjebrettet, men dette holder ikke. Jeg sykler til jobb hver dag, så oppi her er det plass til veska mi. Så da har jeg ikke noe sted å stappe handlevarer, for eksempel.

Så jeg trenger den ultimate løsningen som gjør at jeg kan ha med meg mest mulig. :knegg:

Jeg tror ikke jeg vil ha en veskeløsning til å henge på sykkelen, siden jeg har fin veske allerede. Men det kan være mulig å overbevise meg om annet, om argumentene er gode. :nemlig:

Gjerne noe sammenleggbart, kanskje? Sånn at jeg ikke trenger å være Tallulah pakkesel de gangene jeg ikke trenger å ha med meg masse, men kan lett få muligheten til det.

Det jeg må ha med hver dag på vei til jobb er laptop og vanlig håndveske.



#3

Strå sa for siden:

Jeg har to handlevesker fra Sykkelpikene og er fornøyd med de til mitt bruk. Det du spør etter er, tror jeg, noe som festes på sykkelen og kan tas av og slenges over skulderen når sykkelen parkeres. Her er flere alternativer som du kanskje kan like.


#4

Tallulah sa for siden:

Nei, jeg vil helst ikke ta de av, tror jeg. Har nok å dra på allerede. :gruble: Men jeg finner ingen sammenleggbare greier lenger.


#5

meisje sa for siden:

Hva med en sånn kasse til å sette foran styret eller på bagasjebrettet avhengig av type sykkel? Skal Se jeg finner bilder av hva jeg mener




#8

Isprinsessen sa for siden:

Jeg mener det fins sykkelveske til bagasjebrett som er en veske oppå brettet og to ned på sidene. Og de på sidene kan rulles sammen.





#12

Tallulah sa for siden:

Godt poeng om kurv på styret, det har jeg ikke tenkt på. Jeg har en sidekurv selv, som det går an å slå sammen, men det er ikke veldig god plass i den. Det er denne:

Så noe sånt, bare større, hadde vært gull.


#13

Toffskij sa for siden:

Min er veldig romslig, og jeg tar den aldri av – har låst den fast i sykkelen med hengelås. (Og glemt koden. :knegg:)


#14

Majka sa for siden:

Om noe fast montert er aktuelt, så er en slik kurv til montering på baggasjebrettet fint. Har et par strekkfisker som gjør at jeg får sikret last. Får fint oppi en stor handlepose ++.



#16

venla sa for siden:

Mine sykkelvesker tas aldri av. Har vanlig veske og handleposer oppi. Funker greit når jeg er på møter rundt i byen.


#17

My sa for siden:

Mamma har den der lærveska fra sykkelpikene, i sjokkrosa og svart, og jeg kan informere om at den er veldig stilig i RL også, og at jeg er litt misunnelig.


#18

nokon sa for siden:

Eg har to røde av denne sorten: www.ortlieb.com/back-roller-classic+F5301

Ikkje sikker på om det passer specen din, med tanke på design. Dei er ikkje heilt samanleggbare, men tar relativt lite plass når dei ikkje er fulle av ting. Romslige og vanntette, samtidig enkle å hekte av og på, etter behov.


#19

Tallulah sa for siden:

Grunnen til at jeg helst vil ha noe fastmontert (som går an å slå sammen) er at jeg både vil ha fleksibilitet til å kunne shoppe greier uten å ha planlagt det, og måtte slippe å drasse med meg enda flere ting opp og ned i leiligheten. Jeg har allerede håndveske og PC-veske, så om jeg hver dag skal ta på og av sånne sykkelvesker i tillegg, så blir det utrolig mye å drasse på.


#20

veobra sa for siden:

Jeg ønsker meg noe av det samme, noe som kan henge på hele tiden. Det er jammen nok andre ting å drasse rundt på med denne elsykkelen, som jeg forøvrig elsker. :hjerter: Hjelm, løst sete, veske og låsene. :litt svett og stressa:


#21

Robyn sa for siden:

Jeg har en liknende svart sak som er lenket til over her. Den henger på hele tiden, og siden den er vanntett lar jeg sykkelhjelmen ligge i den når jeg parkerer sykkelen. Har også et par votter og en bøff liggende, vet aldri hvordan været snur i løpet av en arbeidsdag. Oppi får jeg plass til sekken eller veska, og jeg vurderer å kjøpe til andre siden også for å få plass til handleposer.
Jeg syns det er praktisk med noe som er vanntett så jeg slipper at alt blir klissvått når det regner.

Jeg kunne fint hatt sånn kurv oppå bagasjebrettet også, men da i tillegg. :jupp:

(Er forresten helt enig i at det er bedre med bagasjen bak enn i kurv på styret, sykkelen oppleves mer ustødig. )


#22

Teofelia sa for siden:

Jeg har vanntett, stor sykkelveske med plass til veske/PC-bag. Mye enklere og mer fleksibelt enn å finne den elegante sykkelvesken. (Jeg prøde, men ga opp.)


#23

Tallulah sa for siden:

Med tanke på værmeldingen fredag så begynner jeg å helle mot å kjøpe en vanntett sykkelveske. :mumle:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.