Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Elektrisk gressklipper

#1

Bayone sa for siden:

Noen som har erfaring med elektrisk gressklipper?

Vi går fra sameie til enebolig og må da kjøpe oss gressklipper. Det er lite plen så den trenger ikke ha noe særlig rekkevidde. Tipper vi vil bruke ca. 10 min. Noen som en som ikke er i den aller øverste prisklassen de er fornøyd med?


#2

Lhi-My sa for siden:

Nå svarer jeg ikke på det du spør om, men har dere vurdert manuell klipper? Uten strøm, bensin, bråk og styr, bare helt enkel som mm skyver. Vi ga opp dyre bensinklippere fordi de ikke holdt så lenge som vi ønsket og kjøpte en Stiga manuell klipper. Jeg mener vi betalte ca 500 kr for den. Med denne klipper vi en relativt stor hage med ca 1 mål plen. Det tar ikke så mye lenger tid enn med en motorisert klipper, men vi passer på å klippe relativt ofte. Plenen har aldri vært så fin. Kan virkelig anbefales og utrolig godt å slippe bråk, bensin eller ledning.


#3

Hondacrv sa for siden:

Det er konge! Eg har ein slik til ein plen som er litt i nedoverbakke, og det er så godt for klipperen er lett og eg hadde ikkje nølt med å kjøpe ein sånn. Eg lurer på om me har grønn Bosch.


#4

Hondacrv sa for siden:

Eg har sånn grønn Bosch fra jernia. Den er lett, god, batteriet lades på ein time, og eg har aldri hatt rekkeviddeangst, sjølv om eg bruker ca tre kvarter på heile plenen.


#5

Hondacrv sa for siden:

Jada. :knegg:


#6

Elise sa for siden:

Vi har en fra ryobi +one, med batteri som passer overens med kanteklipper, hekkesaks og sirkelsag, finnes mye mer i samme serie, uten at man trenger flere batterier og ladere.


#7

venla sa for siden:

Jeg har også liten plen. Gikk for en liten Bosch Rotak elektrisk klipper med oppsamler. Da tar klippen 10 min og jeg slipper å rake. Ville vurdert batteri fremfor skjøteleding hvis jeg skulle hatt ny nå.


#8

Charlie sa for siden:

Har en Viking kjøpt på Felleskjøpet som ble best i test. Brukes mest uten oppsamler. Den er kanskje litt stor for dere, selv om jeg også nå bruker den på liten plen. Har hatt Flymo før, som var helt grei.

Ellers ville jeg vurdert å bare kjøpe en robot. Vi har den fra Clas Ohlsson. Helt grei (lages på samme fabrikk som flere dyre merker). Ved første kjøring hadde den klipt ujevnt, men den tikker rundt av seg selv flere ganger i uka, og da blir det golfbane. Man må kantklippe selv, men det må du jo når du klipper selv, også.


#9

Mei sa for siden:

Sverger også til manuell. Lar det avklipte gresset bli liggende som gjødsel. Easy peasy.


#10

allium sa for siden:

Vi har også kjøpt manuell på hytta. Med en liten plen går det like raskt som å styre med å trekke skjøteledning eller passe på å lade.


#11

Bayone sa for siden:

Det ble en elektrisk Bosch mellomstørelse. Skal ta 300 kvm som holder i massevis for oss. Nå gjenstår bare å se om den funker ;)


#12

Hondacrv sa for siden:

De er kjempegode!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.