Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvitevarer fra AEG eller Electrolux

#1

trøtt sa for siden:

Er det ene merke bedre enn det andre?

Vi har fått to tilbud på hvitevarer til kjøkken og den ene butikken fremsnakker AEG veldig og snakker ned Electrolux. Den andre har kommet med tilbud på bare varer fra Electrolux.

Vi har et par hvitevarer fra Electrolux på kjøkkenet nå og jeg er fornøyd med de. AEG-vaskemaskinen har det derimot vært mye tull med.

Noen som har erfaring/synspunkt å komme med?


#2

Erica sa for siden:

Jeg skal ikke si om det ene er bedre enn det andre, men vi hadde en ganske dårlig erfaring med reklamasjon på en AEG vaskemaskin der såpeskuffen gikk i stykker etter noen få år. Har aldri vært borti at det har skjedd med noen maskin jeg har hatt og ikke hørt om noen andre heller. Delen som knakk så veldig underdimensjonert ut, så vi reklamerte på den. Måten vi ble møtt på var ikke noe særlig. De mente dette ikke gikk under reklamasjonsretten fordi det var en slitedel. Dette var leverandøren til AEG i Norge, ikke butikken vi handlet i. Butikken henviste til at reklamasjoner skulle gå til leverandør.

Etter mye om og men, og kontakt med forbrukerrådet, så fikk vi hjelp via butikken.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.