Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor har de bra utvalg i jeans?

#1

Hyacinth sa for siden:

Hvilket merke og/eller hvilken butikk har et variert utvalg av jeans?

Favorittjeansen er ødelagt, og jeg finner ikke Den Perfekte Jeansen. Jeg ser for meg hvordan den skal være, nemlig ha helt riktig blåfarge, ikke for høy i livet, ikke for tykk eller stiv, lengden må være 34 (noe som utelukker overraskende mange merker), den må være slim, men likevel litt løs, spesielt i leggene.

Hvor kan jeg gå for å få hjelp? Føler at det bare har vært flaks til nå. Og jeg har kjøpt flere jeans som jeg egentlig ikke er helt fornøyd med i årenes løp.


#2

Blondie sa for siden:

Jeg er på samme jakt, men har foreløpig ikke funnet noen løsning. Jeg tror kanskje Lee kan løse mange av mine utfordringer, men jeg har til gode å finne noen med godt utvalg her i min avkrok av verden.

Zalando har jo et stort univers, men det er jo litt styr å sende tilbake når det ikke passer.


#3

Hyacinth sa for siden:

Takk!

Jeg er helt nødt å prøve. Altså gå i en fysisk butikk.


#4

GinaK sa for siden:

Jeg kjøper ikke bukser på nett. Jeg må prøve for er ganske bred på hoftepartiet. Er ikke veldig inn i moteverdenen men for meg funker Lindex. Og jeg hater trange og ettersittende bukser.

Har en Lindex Karen, den har bootcut. Og har en Nea, den er rett i formen.
Og har en Lee Marion Stright. Den er også rett i formen.


#5

Hyacinth sa for siden:

Ja, men hvilket merke har et bredt utvalg av modeller?


#6

Pøblis sa for siden:

KappAhl har bra jeansutvalg, synes jeg. Ikke alt for dyrt, heller.


#7

Hyacinth sa for siden:

Jeg var innom en Levisbutikk i dag. Orket ikke prøve noe da, men fikk veldig hyggelig hjelp av en som virket som hun hadde peiling. Hun anbefalte 720 til meg. Den virket veldig høy i livet, og den heter også high rise, men hun sa den var mye lavere enn man skulle tro. De hadde ikke en farge jeg falt helt for, så jeg er litt i tvil.

Jeg er kort i overkroppen, har lange bein, er ekstremt lav i livet og mangler rumpe og hofter. Er det noe annet jeg bør kikke etter?

Har Lee bedre utvalg?


#8

Hyacinth sa for siden:

Er Carlings kun en herrebutikk, btw?


#9

Fersken sa for siden:

Nei, det er den ikke.


#10

Blondie sa for siden:

Carlings har gjerne godt utvalg, også i damemodeller.


#11

Nera sa for siden:

Jeg tenker at du kanskje kan prøve 710 Super Skinny, eller den rette modellen som heter 711 (tror jeg). Disse er ganske lave i livet og ikke så brede over hoftene. Selv har jeg falt pladask for Lois Celia, men de er garantert for korte i beina for deg selv i 34, for 32 er ankellengde på meg, som ellers bruker knapt 30 i lengde.


#12

Hyacinth sa for siden:

Tusen takk! :elsker:


#13

Jålebeinet sa for siden:

Usikker om denne kan passe? Lav i livet, lang i beina. Om du passer 32» i livet, ta kontakt:nikker:


#14

Charlie sa for siden:

Prøvde på Carlings her, og var underwhelmed over utvalget i bukselengde 32-34. Heller ikke signaler om at det kunne de skaffe,

Vi gikk på Zalando, la en drøss bukser i kurven ut fra filtre og preferanser (men selv på Zalando var jeg overrasket over smalt utvalg av str hos en del merker i 32-34). Hadde prøvekveld hvor jeg prøvde den ene etter den andre av diverse merker.

Kiden fikk buksa lang nok som ble prøvd på Carlings og som der var for kort, og jeg endte opp med Wrangler Body Bespoke. Resten ble returnert dagen etter. Er man rask med returen, rekker man at det blir trukket fra på fakturaen før forfall.


#15

Hyacinth sa for siden:

Takk for alle tips! Setter pris på det!

Jålebeinet, jeg må ha 27 i vidde, dessverre.


#16

Hannah sa for siden:

Jeg liker Magic buksene på BikBok. Ellers har Cubus endel forskjellige modeller, sjelden 34 i lenge i butikk, men de har ofte samme modell med 34 i lenge på nett.


#17

Hyacinth sa for siden:

Jeg har noen fra Cubus, men de er litt høye i livet. Har også nokså mange fra Vero Moda, men kvaliteten er så där, og de er ikke perfekte i livet. Men de har 34 i lengde, det skal de ha. Har også noen fra Only. Favoritten min er derfra. Men de lager ikke den lenger. Bik Bok har jeg én fra. Den liker jeg ikke, verken i liv eller lengde.



#19

frukt sa for siden:

Match har en del jeans, men jeg har aldri kjøpt det der så jeg vet ikke noe om utvalget.


#20

Hyacinth sa for siden:

Så lenge de har ulike lengder, kan jeg nok lete flere steder. Men overraskende mange opererer med standardlengder. Eller, det er kanskje ikke så overraskende.


#21

frukt sa for siden:

Har du vært innom Ztil? ztil.no
De har en del jeans, og på nettsiden kan du filtrere på størrelse så da kan sjekke om de har noe av interesse. Hvis det er 27/34 du skal ha så har de en del å velge mellom.


#22

Hyacinth sa for siden:

Jepp, jeg har en lang historie med Din Ztil. :knegg: Har også bukser derfra.


#23

Hyacinth sa for siden:

Æsj. Var innom Levis og de sa rett ut at de ikke kunne hjelpe meg. 720 var helt feil fasong og altfor høy i livet. 710 og 711 ville passet meg bedre, men de har forlengst gått ut av produksjon. De anbefalte meg å lete på nettet. Levis er visst også veldig stort i størrelsen. 32 var langt nok, og 26 bredt nok.

Hvor leter man, og jeg bør jo også finne noe som har gratis retur..


#24

Hyacinth sa for siden:

Nå har jeg vært på Carlings (jeg som trodde det var en herrebutikk :knegg: ) og jeg fikk utrolig god hjelp! Jeg har sikkert prøvd 30 bukser, og de hadde ikke noe som satt fint på meg, men de sendte meg videre til deres egen outlet. Og DER hadde de ting! Blant annet Levis 710, og den satt som et skudd! Dessverre fantes den bare i svart, men nå vet jeg i det minste hva som skal bestilles på nett.

Jeg kjøpte også en blå jeans fra Tiger of Sweden. Satt også veldig fint på. :)

Nå vil jeg gjerne finne en 710 i en fin blåfarge.


#25

Nera sa for siden:

Zalando?


#26

Hyacinth sa for siden:

Jeg skal sjekke der. Har allerede lett litt, og mener jeg ikke fant, men skal se en gang til. Jeg finner imidlertid, merkelig nok, mange på Leiv.com, og det er jo rart når den er utgått..? :undrer: Kan ikke tenke meg at frakten er så billig heller, det sendes jo fra utlandet.


#27

My sa for siden:

Prøv også 'tise, det selges mange utgåtte Levis-modeller der.


#28

Hyacinth sa for siden:

Takk!

Zalando har. Men ikke rett blåfarge og ikke rett størrelse.


#29

frukt sa for siden:

:latter:


#30

Ine sa for siden:

Prøvd Levis 724? IKke veldig høy i livet, synes jeg.


#31

Hyacinth sa for siden:

Nei. Den ble ikke lansert som et alternativ, verken på Levis eller Carlings. Men jeg skal definitivt sjekke det opp! :)


#32

Niobe sa for siden:

Jeg synes 720 er for høy i livet og liker 710 bedre. Men de beste Levi'sene jeg har er muligens utgått: 535. De er ganske like 710 (på høyden i livet og fasongen), men mer stretchy og litt tynnere i stoffet.


#33

Magica sa for siden:

Med mitt utrente øye ser det ut til å være virkelig MANGE ulike former og fasonger jeans på cubus, kapp ahl, lindex, hm osv. Prøvd de?


#34

My sa for siden:

De har veldig mange ulike passformer ja, og jeg har funnet min favoritt hos Lindex ("Lilly"). Men problemet med disse er at de ofte ikke har ulike størrelser både i benlengde og i livvidde, slik de dyrere merkene har. Og da blir de gjerne akkurat litt for korte i bena til meg (inkludert favoritten fra Lindex, som egentlig er litt for kort, men det går bra om sommeren), og det hjelper ikke å gå opp i str..


#35

Hyacinth sa for siden:

Takk, skal se om de er mulig å få tak i.

Bildegooglet 724. Den ser også for høy ut, jeg ser det veldig fort.


#36

Hyacinth sa for siden:

Jepp. Men felles for omtrent alle er at man ikke kan velge separat beinlengde. Man kan det på Vero Moda, men de har ikke særlig mange modeller å velge mellom, og kvaliteten er også sånn passe.


#37

amylin sa for siden:

G Star Raw har et godt utvalg synes jeg.


#38

millact sa for siden:

Jeg har forelsket meg i et merke som heter Street One. De sitter perfekt på meg og er ikke så innmari dyre. Kjøpt på Til Henne på mitt lokale Amfisenter. Vet ikke om de finnes hos deg?




#41

Hyacinth sa for siden:

Takk!


#42

frukt sa for siden:

Det står at frakt koster 59 kr med Bring så jeg antar det er innenlands.


#43

My sa for siden:

Jeg ser det ligger flere 710 til salgs på 'tise, men har ikke sett noen med lenger enn 32" i benlengde. Men da scrollet jeg meg ikke gjennom hele lista altså (lette egentlig etter en helt annen modell til ene jentungen, som også er ute etter en type som ikke selges i butikkene lenger).

tise.com/t/687JdJ8xP


#44

Hyacinth sa for siden:

Tusen takk, alle!


#45

Hyacinth sa for siden:

Fortell meg om Tise... hva er risken? Brukte ting? Privatpersoner?


#46

My sa for siden:

Liten risk, brukte ting, privatpersoner. Litt mer hipp og kul variant av FINN. Du legger inn bud og beløpet reserveres på kontoen din, og blir trukket når selgeren aksepterer budet ditt, og samtidig oppretter en sending med HeltHjem. 15-åringen har blitt ekspert på å finne seg klær der nå. Den største risikoen tror jeg er knyttet til transportselskapet, HeltHjem rota vekk ei bukse jeg kjøpte til jentungen. Fikk erstattet beløpet kjapt og uten problemer da, og de andre gangene har det gått fint.

Det ligger noen til salgs på Finn.no også, men det står ikke alltid hvor lange de er. www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=188941781 (de mest rutinerte gjenbrukerne legger gjerne ut begge steder)


#47

frukt sa for siden:

Finn er jo også en mulighet.


#48

Hyacinth sa for siden:

Men hvis Levi.com er Levis’ egen side, og de i tillegg sender fra Norge, hvorfor kan ikke Levis-butikkene bestille bukser for kundene da? :undrer:


#49

Hyacinth sa for siden:

Supre innspill fra dere alle!


#50

frukt sa for siden:

Det går heller ikke an å returnere til fysisk butikk så jeg. De samarbeider tydeligvis ikke. :vetikke:


#51

millact sa for siden:

Det er jo rart.

Det er vel Levis butikk mange steder i Norge. Sjekk om de sender mellom butikkene. Det gjør Eurosko. Koster ikke noe ekstra.


#52

Hyacinth sa for siden:

Kan sjekke, men jeg fikk ekstremt god hjelp på Kvadrat, og så hjelpsom som han var, så ville det vært rart om han ikke nevnte det hvis det gikk an.


#53

My sa for siden:

Jeg har kontor i samme bygg som et senter, hvor de har både Carlings og en Levis-butikk. Kan sjekke om de har der hvis du vil?


#54

Hyacinth sa for siden:

Tusen hjertelig! :blomst:

Det jeg ser etter, spesifikt: En fin blåfarge, mellomblå. Altså ikke helt lys og ikke helt mørk blå, men «vanlig» dongeriblå, liksom. 710, str 26 eller 27 i vidde. Er usikker her. Kjøpte 27 i svart, og den er bra, men mannen i butikken sa at mørke bukser er strammere enn lyse og at han anbefalte 26 hvis jeg skal ha en lysere. Jeg synes imidlertid 26 høres veldig smalt ut. I lengde må jeg faktisk ha 32, for det var mer enn langt nok i 710, selv om jeg bruker 34 i alle andre bukser.

Altså: 27/32, blå. Sånn ca. :knegg:


#55

Hyacinth sa for siden:

My: Tilbudet ditt er utrolig snilt! Men da jeg nå la de to nye buksene i skapet etter å ha vasket dem, sorterte jeg alle jeg eier og så at jeg overhodet ikke trenger bukser. At jeg likevel har lyst på en 710, er en annen sak... :sparke: Likevel hyler lommeboka nei. Hvis jeg en eller annen gang lommer over en, kommer jeg nok til å kjøpe, men jeg tror ikke jeg skal lete mer...


#56

My sa for siden:

:knegg: Høres kjent ut.

Bare si fra da.


#57

Nera sa for siden:

Har du sjekket boozt.com?


#58

Hyacinth sa for siden:

Takk! :blomst:


#59

Hyacinth sa for siden:

Niks. Jeg er av en eller annen grunn litt redd utenlandske nettsider, vet ikke helt hvorfor, det er nok delvis ubegrunnet. Det bare virker litt stress og skummelt. Tror det kommer av at jeg alltid har mislikt å handle klær på nettet, de passer uansett ikke i 95% av tilfellene. Så må ting pakkes inn og returneres. Jeg synes at å hente, pakke og sende er et styr. Har ei venninne som kun handler på den måten, hun synes det er deilig å slippe butikker helt. Men jeg tror hun passer flere klær enn meg.


#60

Niobe sa for siden:

Boozt er hvert fall veldig uproblematisk å handle fra.


#61

frukt sa for siden:

Jeg liker best å handle på nettet, introvert som jeg er. :knegg: Men jeg er opptatt av å støtte lokalbutikkene så det er bare om jeg vil ha tak i noe jeg ikke får kjøpt lokalt at jeh handler på nettet. Det er enklere når man passer det meste, ja.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.