Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Timar sa for siden:

I dag skal vi møte vårt nye firbeinte familiemedlem! :hjerter:


#3

Fersken sa for siden:

Vi er tom for kaffefilter! :gaah: Mannen hadde skrevet det på handlelista, men jeg sjekket ikke den da jeg var en snartur på butikken i går.


#4

Blondie sa for siden:

Så gøy, Timar! :elsker:

Jeg skal rydde og vaske inne, både jobbstart og finvær har gjort ar slikt har blitt kraftig neglisjert. Jeg må bare finne den indre motivasjonen først. Mulig jeg må be noen på kaffe. :knegg:


#5

Hondacrv sa for siden:

Så grusomt, fersken! Eg hadde klikka!

Her skjer det lite, og takk og lov for det, etter konfirmasjon sist søndag og skolestart på mandag. Puh. Så eg skal jobbe litt, kanskje plante nye uteblomster, så besøk av ei venninne, og ete pizza hjå venner. Det skjer visst litt likevel :knegg: men koselige ting da :hjerter:


#6

Fersken sa for siden:

Vi har både presskannekaffe og instant kaffe, så noe skal jeg få i meg kaffe. :knegg: Men jeg liker traktekaffe best.


#7

007 sa for siden:

Så koselig, Timar. :hjerter:
Fjellhelg med mannen, kun oss to. Den siste hjemmeboende jobber i helga, og så skulle kjæresten komme. Så hun var godt fornøyd da vi pakket og dro. Jeg bare elsker å ha store barn.

Det virkelig bøtter ned, så det blir innehelg med strikketøy og bok på meg, og fotball på TV (og noe skigreier) på mannen. Og hyppig sjekk på helse Norge ang. koronatesten jeg tok i går.


#8

celebelen sa for siden:

007 - da er vi to på strikketøy og helsenorge, jeg tok også test i går.
Regnet ser ut til å roe seg, men det blåser bra i dag. Kombinert med forkjølelse blir det innedag her også, med et par turer ut i hagen for å følge med på tomater og annen moro.


#9

Fintdethei! sa for siden:

Skikkelig høstvær, ja. Jeg har på treningsklær og venter på motivasjon og at vondten i viljen skal gå over. Ingen planer denne helgen.


#10

Blondie sa for siden:

Jeg kom på at jeg har et tonn med pensum å lese, så da slapp jeg unna husvasken i dag også. Jeg betaler barnet for å ordne opp. :glis:


#11

star sa for siden:

Vært på rundtur. Innom bruktbutikken for små vaser, Europris for tørk, bibliotek og senteret for å returnere noe på Cubus. Og så husket jeg på å se etter boksokker. Greit når de nå er på tilbud.


#12

Maverick sa for siden:

Hellu. Jeg har prøvespilt CS:Go med poden som (fnisende) instruktør, og har antageligvis en lysende e-sportkarriere foran meg.

I dag er det jobbpusling, div administrativt, matlaging, rydding og henge med ungene som blir gjort og skal gjøres.


#13

ingling sa for siden:

Krysser fingrene for negative koronasvar!

Jeg har vært på sko- og kleshandel med minstejenten, skikkelig koselig tur. Ellers er det en særdeles rolig dag, det passer meg helt fint. :nemlig:


#14

millact sa for siden:

Gjør siste liten ting til konfirmasjon og tror jeg har kontroll. Eldste lager nå pizza. I kveld må jeg skrive ferdig talen.

Har også vært med nesten full bil fra mamma til bruktbutikken. Sånn går det når de nå skal i leilighet. Blir mange turer dit fremover.


#15

007 sa for siden:

Negativ. :lettet:


#16

star sa for siden:

Så bra, 007.


#17

millact sa for siden:

Så godt med negative tester!


#18

ingling sa for siden:

Så bra, 007! Krysser for negativt hos celebelen også.

Jeg har sett på MGP Jr med begge ungene, første gang minsten på sju fikk være oppe og se på det. Utrolig koselig!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.