Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ikea Nockeby

#1

IzziCreo sa for siden:

Noen som har erfaring med denne? God å sitte i og holder den seg fin over tid? Det ser ut til at den har litt høyde på ryggputene (et must etter at vi har hatt Karlstad med relativt lave puter), samt at trekkene er vaskbare (også et must).
Hvis du har den med sjeselong; funker de som ryggputer de putene som er der eller er det kun mulig å bruke den til å strekke bena?

Må dra på Ikea for å prøvesitte, men den ser i hvert fall fin ut.

Erfaringer?


#2

frukt sa for siden:

Jeg hadde den med sjeselong i England. Jeg syntes den var veldig god å sitte/ligge i, og holdt seg bra den stunden jeg hadde den. Nå var ikke det mer enn 1,5 år så det sier ikke så mye.


#3

frukt sa for siden:

Det gikk fint an å ligge på sjeselongdelen forresten. Jeg liker best sofaer med litt høyde på ryggputene slik at det går an å lene seg tilbake, og det gjorde det i denne.


#4

Adrienne sa for siden:

Frøkna og jeg syntes den ble altfor hard å sitte i. Jeg hadde egentlig bestemt meg for denne, men prøvesitting slo den ut av listen med et smell.


#5

Erica sa for siden:

Datteren har denne i leiligheten sin og jeg syns den er kjempegod å sitte i. Den er et par år og ser helt fin ut fortsatt.


#6

IzziCreo sa for siden:

Spennende med ulike synspunkter på sittekomfort. Jeg skjønner jeg må ta turen for å teste ut :knegg:

Fint å høre at den ser ut til å holde seg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.