Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

God og fin hjemmekontorstol

#1

LaBanga sa for siden:

Ser ut som om det kommer til å bli hjemmekontor, hvertfall delvis en stund til for oss. Nå begynner jeg å bli lei av å sitte på spisestuestol, men siden jeg har kontorplassen min i en stringhylle i hjørnet av stua/kjøkkenet (åpen løsning), så er jeg på utkikk etter en god stol som ser ok ut, samtidig som den er god og ergonomisk riktig å sitte i en hel arbeidsdag.

Noen som har erfaring med en fin hjemmekontorstol?


#2

Fersken sa for siden:

Jeg har sittet i en lignende som dette den siste halvannen uke og den er overraskende OK å sitte i.



#4

Tjorven sa for siden:

Vi skal også gå til innkjøp av kontorstol til hjemmekontoret. Jobben til mannen min betaler. Min jobb betaler skjerm, docking, mus og tastatur. Vi belager oss begge på å være mye på hjemmekontor i svært lang tid fremover.

Så jeg henger her for tips.

Er gamerstoler så gode som de beskrives? En kollega av meg sitter i sønnens gamingstol og sier at den er helt fantastisk. Vi har en gamer-sønn som snart skal få rommet sitt omgjort fra barne- til ungdomsrom, så kanskje en sånn stol kan være til glede for flere?

Eller er det andre, ikke altfor ruvende, stoler som er gode?


#5

frukt sa for siden:

Jeg vil gått for en stol der setet kan tiltes. Det gir flere variasjonsmuligheter.


#6

Adrienne sa for siden:

Jeg har den Teofelia linker til og synes den er helt ok. Jeg er sånn passe lang i beina, så til meg går den ikke høyt nok opp, men det gjør nesten ingen stoler. Har løst det med å ha en ekstra pute i setet, og dermed er den også litt mykere å sitte på enn den er egentlig. Vinn-vinn for meg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.