Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Tjorven sa for siden:

Sånn. Da var det tilbake på hjemmekontor. Jeg var fysisk på kontoret i går, og jeg ble jo helt utslitt. Det var så uendelig mange samtaler man måtte ta. Det ble jo knapt tid til å "jobbe". Men jobben min er jo nettopp å gjøre alle disse avklaringene, og jeg ser jo at det går uendelig mye lettere når jeg møter folk ansikt til ansikt.

Samtidig liker jeg den konstentrasjonen man får mulighet til på hjemmekontor. Jeg tror aldri at jeg kommer til å gå tilbake til å møte på kontoret hver eneste dag.

Sånn på det private: Jeg er fremdeles lettere euforisk etter gårsdagens fotballkamp. Det var riktignok damelaget som spilte, men de spilte så bra! Og det er så stas å ha en gjeng å gjøre dugnad med og dermed kan se kampen sammen med. På alle seiersintervjuene etter kampen kan jeg se meg selv jobbe i bakgrunnen, og jeg kjenner at det gir meg så mye å være en del av dette.


#3

Mex sa for siden:

En god blanding av fysisk kontor og hjemmekontor er ofte veldig bra. Da får man ro innimellom til å sitte litt mer konsentrert.

Så kjekt med fotballkampen da. :)

Jeg sitter på Hurtigruta carglass og venter på at frontruta skal få fikset noen steinsprutskader. Og så må jeg fysisk innom fjernkontoret et par timer før jeg kjører hjem og tar etter-lunsj-tiden på hjemmekontor.


#4

Frøy sa for siden:

Kaldt på hjemmekontoret mitt i dag, så her måtte skru opp temperaturen på varmekablene i dag, det er virkelig høst.


#5

Blå sa for siden:

Kontorkontor. :lykkelig:

Og jobbmøte på dagen og frivilligmøte på ettermiddagen. Begge deler fysisk. Jeg skal se og snakke med mennesker nesten helt til kl. 19 i dag.

Og ja, da blir det sikkert deilig å sitte hjemme i morgen. :mantra:


#6

Pappalille sa for siden:

Jeg har min andre vakt i dag og gru-gleder meg. Jeg lurer på hvordan kveldsvakt er i forhold til dagvakt. Jeg har fortsatt problemer med å skjønne at det endelig har skjedd, og så håper jeg at jeg gjør et så godt inntrykk at de vil bruke meg.


#7

Millen sa for siden:

Pappalille, jeg er så glad på dine vegne at det endelig har løsnet. Jeg har trua, og tror de vil beholde deg! :heia:


#8

star sa for siden:

Dugnad i borettslaget i efta. Ikke så veldig mye som skal gjøres.


#9

løve70 sa for siden:

Hjemmekontor i dag. Startet med kundemøte med Australia, og så blir det stort sett Teams møter resten av dagen. Sånn sett liten forskjell på å være på kontoret og hjemme.

Litt spent nå - arvingen ha oppkjøring på lett MC. Liker det ikke, men håper jo selvsagt at hun består.


#10

Fersken sa for siden:

I dag var det veldig tungt å stå opp, enda jeg har sovet som en sten i hele natt. Jobbe litt fra hjemmekontoret og så på fotballkamp til Gut.


#11

millact sa for siden:

Litt kaldt til morgenen, men nå kommer solen og det blir en fin dag.

Fått hjelp av IT til headsetet mitt, så da kan jeg fortsette med Teams møter.


#12

Frøy sa for siden:

Jeg skulle ha hatt noen av folkene til Mave i noen uker her. Er så lei av å ikke ha nok folk.


#13

Blondie sa for siden:

Jeg er så fascinert av dere som konsentrerer dere bedre hjemme. Jeg er helt i motsatt ende av den skalaen, jeg sturer bare og lengter bort. Heldigvis har jeg nå muligheten til å dra på jobb hver dag.

I dag skal jeg både undervise selv og ha egne forelesninger. Da passer det ikke så bra at jeg har migrene på gang. :au:


#14

Timar sa for siden:

Hjemmekontor for å få jobbet, kontoret for sosial omgang. :nemlig:

Enn så lenge er det kun hjemmekontor her. Det passer utmerket nå med valp, men jeg kjenner at jeg håper vi får en dag eller to på kontoret etterhvert. Vi skal gjennom organisasjonsendringer (igjen) og det vil være viktig at vi får møttes fysisk iblant.


#15

polarjenta sa for siden:

På plass på kontoret, det er deilig med en "rolig" dag etter 3 dager på skolen.


#16

Taien sa for siden:

Mest siste dag av sykemelding, og jeg føler meg 100% bedre! Om ikke annet så har jeg i alle fall fått gjort husarbeid denne perioden! Hvis jeg hadde fått en 5-er for hvert plagg jeg har brettet siden jeg ble syk, hadde jeg vært søkkrik!! Jeg har fått klarsignal på at jeg kan gå i butikk i dag! :jippi: For nå er jeg totalt symptomfri! Og siden jeg testet negativt var det ikke noe i veien for det. Vi har tilnærma tomt kjøleskap, og det er tydeligvis vanskelig å tenke seg hva som trengs framover....Mannfolk!!


#17

millact sa for siden:

Så bra du føler deg frisk igjen, Taien!


#18

Tjorven sa for siden:

Jeg burde ikke ha skrytt på meg så innmari mye konsentrasjon og effektivitet på dagens gjemmekontor, gitt.

:dåne: Noen dager er jeg bare helt håpløs.


#19

Nenne sa for siden:

Så moro, Pappalille! Lykke til. :)


#20

Neket sa for siden:

Vi driver med oppussing, og har endelig fått tilkoblet vaskemaskin etter to uker uten. Sjeldent jeg er så glad for å få vaske klær. :knegg: Og sånn sett er jo hjemmekontor praktisk da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.