Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

millact sa for siden:

Kun meg som er oppe her etter konfirmasjon i går. Mesteparten ble ryddet i går kveld. Resten tas i dag. Må og få invitert noen venner til kake tror jeg.


#3

Blondie sa for siden:

Vel blåst, millact!

Jeg er oppe og funderer litt på hva jeg skal gjøre med dagen. Jeg burde jobbe eller ordne i hagen, men jeg har mer lyst til å finne noen å sosialisere med. :sparke:


#4

Trixie sa for siden:

God morgen.
Startet dagen med en lang skogstur.
Nå er det fiksing og ordning i heimen.


#5

star sa for siden:

Jeg må fortsette å vaske/rydde. Og begynne på kortet til eldste.


#6

Fersken sa for siden:

Jeg er ikke kommet lengre enn til morgenkaffen. Ser ut som det blir en fin dag ute, så vi bør ut en tur alle sammen.


#7

venla sa for siden:

Hadde venninne over på vin i går, så ikke kommet lenger enn til kaffen her heller. Det regner ute, men jeg skal snart på lunsjdate med en fin fyr så det gjør ikke noe :)


#8

ingling sa for siden:

Her går det meste sakte for tiden, men skal komme meg en tur ut og luke litt i den fine hagen min. Og etter alt å dømme får jeg noen timer helt aleine om kun kort tid. :lykkelig:


#9

Stompa sa for siden:

Jeg er på tur. Som i at jeg har gått til museet der Herremannen jobber,og nå tar jeg en kaffe derfor jeg går hjem for å steike koteletter.

Eller bruker jeg dagen på å la meg fasinere av alle de som tenkte det var lurt å være 200 mennesker samlet i en grotte uten lufting, sammen med to aggregat. :gruble:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.