Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Frøy sa for siden:

God morgen.

I dag skal jeg faktisk en tur på det ene kontoret vårt og treffe litt folk. Det skal bli litt godt, men først litt jobb hjemmefra.


#3

007 sa for siden:

God morgen.
Litt stiv i venstre hofte etter tur til Preikestolen lørdag, men ellers uthvilt og klar til ny uke. Ukas prosjekt er å prøve å slippe unna et babyshower neste helg, men vet ikke helt hvordan enda.


#4

Sissel sa for siden:

God morgen! Fortsatt hjemmekontor her. Snart alene i huset, må bare få ut sistemann.

Klarte å pådra meg en kink i nakken nå i morges, så jeg føler meg litt hemmet. Håper det går over i løpet av dagen.


#5

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Straks på tur på jobb.


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg er godt i gang på hjemmekontoret. Jeg har møtemaraton med sammenhengende møter fra 9-14. Dette skal bli gøy. :ironisk så det holder:

Nå må jeg i hvert fall få satt på kaffe slik at jeg ikke sovner i møtene. Det var ikke noen god natt, men jeg har fått hvilt mye selv om jeg ikke faktisk sov. Det hjelper godt på.


#7

star sa for siden:

Kommet meg på jobb. Skulle hatt skravletime påskutten av dage, men den er flyttet til i morgen. Foreldremøtet i kveld er avlyst.


#8

Blå sa for siden:

Godmorgen

Godt i gang med den eneste hele hjemmekontordagen denne uken. Jeg skal i hvert fall noe på arbeidsplassen alle de andre dagene.

For å få litt variasjon i hverdagen har jeg satt meg til rette i stuen i stedet for på soverommet. Her har jeg utsikt også og det er deilig.

:fniser: litt av 007. Akkurat nå er det jo veldig enkelt å kjenne etter om man ikke har litt vondt i halsen.


#9

annemede sa for siden:

Jeg planlegger reise i morgen, hvor lang tid tar det fra flyet lander til bagasjen kommer på bagasjebåndet, Oslo Gardermoen. Lurer på om jeg skal gå for kun håndbagasje, men da må jeg kanskje kjøpe ny bag først.


#10

Tjorven sa for siden:

Annemede: Det er enorme variasjoner på hvor lang tid det tar å få bagasjen på Gardermoen. Men generelt sett er det ikke så travelt på flyplassen nå. Mannen min var ute og fløy i helgen, og da gikk bagasjen på båndet da han kom frem (etter å ha gått direkte).


#11

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg har beordret småhes femtenåring til å være hjemme fra skolen i dag, det hadde hun ikke særlig lyst til, men man må vel være litt streng. Hørbart forkjølet = hjemme. Selv har jeg stukket til Blindern.


#12

Hondacrv sa for siden:

To syke i klassen i dag, og det er dei som har gitt beskjed. Heldigvis ligg det ei bokmålutgave av Soga om Gunnlaug ormstunge på nettet :knegg:


#13

Blondie sa for siden:

Bare to syke? Her er det snakk om store deler av de ulike klassene. Det tar på å drive parallellundervisning, ass. :sigh:


#14

tink sa for siden:

God morgen! Ingen hjemme i dag. Vi strever veldig med å få 3. klassingen til å ha på nok klær til å unngå forkjølelse. "Jeg føler meg ikke kald."

Ingen hjemme i dag, men jeg planlegger hjemmekontor og muligens litt avspasering i morgen.


#15

ingling sa for siden:

Begge barn på skolen her, det er usigelig godt, så får vi bare håpe forkjølelsene holder seg unna en stund nå. Jeg og mannen har primært hjemmekontor fortsatt, men uten barn hjemme og med god plass i hver vår etasje er det bare hyggelig. :)


#16

Millen sa for siden:

Jeg har første hjemmekontor dag alene hjemme siden mars og det er så ubeskrivelig deilig. I tillegg stille og rolig på jobb.


#17

millact sa for siden:

Litt kjølig på morgenen, så begge mine tar frivillig på seg jakker.

Rolig på jobb, trøtt etter helgens konfirmasjon, så det blir en rolig ettermiddag. Fikk ryddet bort alt i går, så nå er det hverdag.


#18

Tjorven sa for siden:

Knerten går fremdeles i short, men i dag tvang jeg på ham en hettegenser i tillegg til t-skjorta. Det er egentlig ganske kjølig, men ungene mine har historikk på å aldri bli syke, så jeg har ikke så mye jeg skulle ha sagt.


#19

Timar sa for siden:

:gjesp:

Opp et par ganger hver natt for å stå i trusa ute i hagen og fryse mens valpen tisser blir litt slitsomt i lengden. Kaldt også! :nemlig:

Jeg har masse masse krevende møter i dag og avslutter med en viktig presentasjon. Helt fantastisk da at vi var tomme for både kaffebønner og kaffepulver. Nøden lærer trøtt kvinne det meste, så jeg heller innpå kokekaffe kjørt gjennom trakteren. Det funker, det også!


#20

Tjorven sa for siden:

Jeg var på butikken kl 7.00 i morges og kjøpte kaffe og melk. Noen ting klarer man seg faktisk ikke uten. Det er kjekt at butikken ligger SVÆRT nær boligen vår.


#21

Fersken sa for siden:

Jeg sliter med å komme i gang i dag. Har mistet oversikten totalt og det hadde ikke hjulpet å komme på kontoret siden mine kollegaer sitter spredt rundt i landet.

Så jeg får sitte å nøste litt for meg selv i dag.


#22

millact sa for siden:

Her er det rolig; det passer fint siden jeg er trøtt.

Tjorven: Kaffe er et must, så det prioriteres, ja.


#23

Blånn sa for siden:

Sitter på en samarbeidende skole og får IKT-hjelp. Hyggelig det!


#24

Pøblis sa for siden:

I dag skulle jeg endelig få komme på kontoret sammen med kollegaene i teamet mit. Og så kribler det litt i halsen og jeg nyser - så da ble jeg hjemme da. :hylgrine:


#25

Tjorven sa for siden:

Pøblis: Og nå er du så lei deg at du skriver i feil kaffetråd. :pjusker på:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.