Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva har gjort deg glad i dag? #9

#1

Bobbelur sa for siden:

Lakris! I disse tider med begensninger og digitale (og kjedelige) forelesninger, så er det en aldri så liten glede å kunne spise lakris mens jeg sitter hjemme på forelesning. :knegg:


#2

My sa for siden:

Lang lunsj i sola sammen med min lillesøster og min studentniese! :hjerter:


#3

Millen sa for siden:

Sol, begynt på ny bok, bedre humør enn i går så livet er ikke like svart idag som igår. Fjas på teams,


#4

Syrinx sa for siden:

En time på kafe ga meg ro og fokus på å begynne på en tale jeg skal skrive.
Nå har jeg hatt halvannen time langs havet på Flø. Nydelig.


#5

Tangerine sa for siden:

Jeg er nesten der. Og har også vært på kafe. Kanskje var vi på samme? Ble i alle fall et fint avbrekk fra å sitte inne foran skjerm.


#6

Syrinx sa for siden:

Jeg var på kafé i Volda. Men nå er jeg på kafé i Ulsteinvik. Har skikkelig turné i dag.


#7

Strå sa for siden:

Ååååå der er vi på niende gladtråd. Jippi.

I dag fikk jeg gjort noe fornuftig på jobben, det er ikke hver dag det skjer så hipp Hipp HIPP hurra for den.


#8

Milfrid sa for siden:

Jeg har fått gjort en haug med ting som har blødd og som jeg ikke har hatt overskudd til å ta tak i. :lykkelig:


#9

kamp sa for siden:

Slapp ut fra nevrologisk etter et anfall


#10

Blånn sa for siden:

Mannen får komme tilbake på kontoret 100% i morgen! :lykkelig:


#11

Syrinx sa for siden:

Glad-dagen fortsetter. I kveld sendte jeg inn, og fikk godkjent, navneendring. Jeg heter det samme, men har tatt mormor sitt fornavn i tillegg til mitt eget. Det gjør meg altså glad helt tvers gjennom å ha henne med på den måten, samt å endelig få med meg det navnet som jeg skulle hatt fra starten hvis mamma og pappa hadde turt å skille seg/meg ut.


#12

Millen sa for siden:

Skal på kontoret noen timer fredag og møte kollegaer.
Og mannen og jeg skal på hytta til helgen alene - jeg trenger barnefri noen dager.


#13

Blånn sa for siden:

En gladsak til i dag. En av førsteklassegutta var inne på do i friminuttet i dag. Jeg møtte han på vei ut og hilste på ham i farta. Plutselig snur han seg rundt og følgende samtale utspiller seg:
Gutten: Spiller du Pokemon Go?
Jeg: Ja, faktisk.
Gutten: Da kan vi bli venner!
Jeg: Ja, kanskje det.
Gutten: Jeg må bare få egen telefon først. Nå logger jeg meg inn på pappas.

Så jeg har fått en ny venn! :hjerter:


#14

Albertine sa for siden:

Fineste hunden er her! Mindre enn jeg trodde, veldig forvirret, men jeg tror det blir bra!


#15

Tjorven sa for siden:

Familien fungerer igjen. Jeg er i full jobb igjen. Ungene er på skolen. Det er håndball og fotball; både treninger og kamper. Vi får ting til å løse seg og alle er uendelig mye mer fornøyde. Vi er rett og slett mye bedre på å ha det travelt. Dette er SÅÅÅÅ bra for oss.

:lykkelig:


#16

venla sa for siden:

Innkalling til intervju på en spennende jobb :)


#17

Milfrid sa for siden:

Spennende, Venela! Tvi-tvi! :heia:

Jeg skal treffe venner jeg ikke har truffet siden pandemien startet. Gleder meg utrolig mye. :lykkelig:


#18

Blånn sa for siden:

En elev som strever litt klarte å følge med på oppgaven som skulle gjøres i 55 minutter. Så glad da jeg påpekte det (jeg hadde skjønt det om eleven ikke fikk det til, for jeg holdt på å gå fra konseptene selv...).


#19

kamp sa for siden:

Marsipan med gulkrem og sjokolade, nam nam


#20

Nextlife sa for siden:

Jeg blir så glad av Blånn sine små drypp fra skolehverdagen. :hjerter:


#21

Nextlife sa for siden:

Min jobb har vært stengt ned siden mars. Ingen av de syke og sårbare vi server har fått bruke oss, men nå har vi gjort en forsiktig og strengt kontrollert åpning i et par uker. Og det er så godt og fint!


#22

Nera sa for siden:

Valpekullet vi skal få en valp fra, ble født natt til i går. Fire av hvert kjønn, og alt er strålende med mor og barn. Jeg fikk følge fødselen bortimot i real time via Messenger og Snapchat. :hjerter:


#23

Strå sa for siden:

Noe så enkelt som fredagspizzaen til Helten og ro og fred. I tillegg har jeg fått en fin tur med Helten langs kyststripa her. Det var fint i dette været.


#24

Eia sa for siden:

Jeg blir også glad av Blånn sine drypp. :hjerter:


#25

Fersken sa for siden:

En liten bytur med venninne etter jobb. Har savnet det mer enn jeg trodde.


#26

Musemus sa for siden:

Fine, nye, gode venner på middagsbesøk som varte helt til nå. :D


#27

Milfrid sa for siden:

Truffet vennegjeng jeg ikke har vært sammen med siden før pandemien. :hjerter:


#28

Kula sa for siden:

Vi er endelig på hytte for første gang siden februar. Først hytteforbud, og så båtsesong. Det er så deilig å stå opp tidlig, fyre i peisen og strikke og se på soloppgangen over tjernet.


#29

Strå sa for siden:

Helten og jeg har 33 års bryllupsdag og feirer bl.a. med en lang sykkeltur og kom oss inn i en skog som krevde offroadferdigheter vi ikke har. Da fortsatte vi med mottoet "dette har vi aldri prøvd før så det går sikkert bra". Og det gjorde det. Vi har vært steder jeg aldri har vært før og prata med folk vi ikke kjenner (hyggelige) og kom oss unna langprat med folk vi kjenner (sutrete) og hatt det fint. Og hvem vet, kanskje vi får ordna oss noe middag i dag til og med.


#30

Syrinx sa for siden:

Et kjapt møte med en to meter lang "mann" borti gata her.

En tidligere elever som forlot barneskolen med pipestemme og armer og bein i alle retninger kom susende på sykkel i dag og i forbifarta hadde vi en riktig så hyggelig liten dialog. Hadde ikke kjent igjen den dype brumlestemma om jeg ikke hadde et ansikt å henge den på. Uansett, det var godt å se han. Rart med det, man blir jo glad i elevene og har dem med i hjertet selv om veiene våre skilles.


#31

Tjorven sa for siden:

Nok en skole som fungerer! :lykkelig:

Knerten begynte på ungdomsskolen i høst, men er ikke helt støpt i A4-formen. Skolen har brukt noen uker på å teste ham, kom nå opp med tre forskjellige opplegg og vi kunne få velge hva vi tenkte at passet best. Og hvis det ikke passer allikevel, så kan vi prøve noe annet.

Jeg blir så glad når vi får til på denne måten. :jippi:


#32

Milfrid sa for siden:

Fantatisk Tjorven!

Jeg fikk tid til en kjapp middag ute med kjæresten i en travel hverdag for oss begge.


#33

Strå sa for siden:

I går: Jeg fikk plukket og syltet de siste plommene her. Det ble bare cirka 15 liter i år totalt, men du verden så godt de smakte.

Idag: Der er flytteeske nummer 50 :fløyte: pakket og loggført. Det er fortsatt fire måneder til vi MÅ være ute herfra og seks måneder til ny bolig er klar, men jeg har ingen planer om å vente til i siste liten med alt sånt.


#34

Millen sa for siden:

Så bra Strå.

Sol.


#35

vixen sa for siden:

En vellykket tur der vi fant ni sau og at vi fikk dem ned til slutt. Etter utallige elvekryssinger, klissblaute sko og mye faen hakke. :humre: Støl som bare det idag, men gjør jo godt. Søstersen og svoger som eier disse dyrene er sylte forkjøla så det var dårlig trente meg, min hjerteopererte far og mannen på tur. Mannen sprang etter dem sang fårikål på slutten...


#36

Millen sa for siden:

Herlig Vixen.


#37

Fersken sa for siden:

I dag er jeg superhappy over at vekta viser en vekt som gjør at jeg er i kategorien overvektig og ikke fedme. Det er 20 år siden sist. :happy:


#38

venla sa for siden:

Har gått lang tur i marka. Elsker høsten og den friske lufta som er nå.


#39

Millen sa for siden:

Fin lang tur på 1,5 time.


#40

millact sa for siden:

Tur ut med eldste.
Fått ryddet og vasket litt.


#41

Milfrid sa for siden:

Tatt et dreiekurs jeg har tenkt på lenge i helgen, og det var enda kjekkere enn jeg trodde det skulle bli. Kost meg en hel haug og satt meg på venteliste for ett til. Tror jeg har funnet en ny hobby. :lykkelig:

Så kjørte jeg en halvtime for å kysse på kjæresten den halvtimen vi begge hadde ledig mellom at mitt kurs sluttet og han fikk besøk av kompis han skulle hjelpe. Man vet man liker noen godt når det er helt naturlig å gjøre det. :hjerter:


#42

Polyanna sa for siden:

Glad for at jeg helt tilfeldig kastet et blikk ut vinduet akkurat i det sekundet hunden styrtet ut hageporten som på mystisk vis stod åpen (den var lukket rett før!), og stormet nedover stien i skogen. Jeg stormet etter, og hundre meter lengre ned så stod hun og hadde funnet seg en vidunderlig vakker labradorkompis, og var OVER seg av begeistring. Jeg hadde vel fått en telefon om jeg hadde ikke hadde sett henne, men lell.


#43

My sa for siden:

Sjefens entusiasme over å ha fått et nytt barnebarn natt til i dag. Nå har jeg fått se alle bildene hen har fått oversendt i dag tidlig, av et aldeles knusbedårende, helt ferskt lite nurk. :hjerter:


#44

tink sa for siden:

Jeg løser hjemmekontordagen med å logge meg ut for en lang og god lunsjpause midt på dagen. Akkurat nå var det helt riktig å se en ekstra epiode med hjernehvile før jeg tar tak i neste økt. Sparer litt tid pga reisevei og har litt ekstra +-tid å ta av.

Blir veldig glad av å lese lysglimt fra lærerhverdagen til flere av dere.


#45

Strå sa for siden:

Tenk at jeg klarte seks timer relativ intens jobbing uten å bli rar i hodet. Ferdig nå og skal bare kose meg resten av dagen, inkl å gå en tur med Helten litt senere.


#46

Milfrid sa for siden:

Kjæreste fikk tilbud om doktor-stipendiater han har søkt på. Spennende å se om det blir noe han kan takke ja til. Uansett, veldig stas for han at de valgte ham.


#47

Strå sa for siden:

Jeg passerte nettopp 147 dager som røykfri (og nikotinfri). 147 er maximum antall poeng i en snookerserie. Snooker er yndlingssporten min. Jeg er så flink atte. :stolt:


#48

My sa for siden:

At jeg er ferdig med et møte jeg hadde grudd meg til. Det ble bare litt ubehagelig, og mest konstruktivt, og jeg overlevde. :lettet:


#49

Nenne sa for siden:

Ei venninne som har vært syk lenge har omsider fått time hos den rette spesialisten og er lovet en operasjon som vil gjøre henne helt frisk igjen. Aberet er at hun må vente litt, men jeg ble så glad at tårene rant da hun fortalte at dette vil ordne seg. :rørt:


#50

Milfrid sa for siden:

Fikk hjelp til noe jeg ikke klarte selv. Det kostet litt å spørre, men hjelpen ble tilbudt på en måte som gjorde meg trygg på at det var zero problem. Fikset kjapt, og overlevert med beskjed om at jeg ikke var teit som ikke fikk det til - dette var enkelt for dem som kan det og vanskeligere for andre.


#51

Chablis sa for siden:

At mannen tok meg med ut dor å spise på restaurant.


#52

venla sa for siden:

Kommet meg litt opp i level på buldringa. Artig når jeg får til løypene jeg ikke klarte å klatre forrige gang.


#53

Syrinx sa for siden:

Skolekjøkken med 16 sjetteklassinger, og dagens meny (ovnspannekake fra matstart) slo skikkelig an. Crispy bacon i tillegg, så what's not to like. :knegg:


#54

Pasta sa for siden:

Endelig oppholdsvær og et lite glimt av sol, og jeg fikk presset inn en liten skogstur før jobb.


#55

Mikkeline sa for siden:

Alene (med hund, men uten mann og barn) på hyttekontoret. Fjellet er fantastisk vakkert, høstfarger på sitt beste. Harebarna som har bodd under plattingen vår har blitt spretne ungdommer og fyker frem og tilbake rundt hytten. Fascinerende å ha dem så tett på.


#56

apan sa for siden:

Fant en hund på vei til jobb og fulgte den hjem.


#57

star sa for siden:

At legekontoret endelig har fått fikset bestilling med time bok for min lege. Hen er ny, men begge forgjengerne stod der og ingen av de hadde ledige timer sist jeg sjekka.


#58

tink sa for siden:

Det renner inn med bestillinger på jobbens nye nettbutikk. Ikke de helt store tallene, men mye bedre enn dersom vi ikke kunne levert digitalt.


#59

polarjenta sa for siden:

Jeg ble veldig glad for at sønnen min fikk 6 på matteinnføringa. Vi snakker her om gutten som hadde 3 i matte i fjor og som helt siden 7. har påstått at han ikke forstår matte. Jeg har lyst å gullforgylle den nye kontaktlæreren.


#60

Lyppa sa for siden:

En seksåring jeg nylig har blitt kjent med spurte meg om vi kan leie hverandre når det blir så kaldt at vi bruker votter :hjerter:


#61

frukt sa for siden:

Sykkeltur med bånn gass i 50 min. Tror aldri jeg har syklet så fort, så lenge. :tøff: Godt å føle meg sprek og energisk etter en lengre periode med lite av det. Veldig glad for at jeg kjøpte MTBen jeg falt for, selv om den egentlig var for dyr. Det er så gøy å sykle på en god sykkel!


#62

Milfrid sa for siden:

Mye! Innlevert regnskap etter mye om og men. Fått gitt bort køyesengen. Mekket lunsj/middager for hele uka. Drukket et glass med siiinsykt god rødvin. Huset er ferdigmalt. :lykkelig:


#63

Strå sa for siden:

Ååååh, nå smeltet jeg så jeg rant ned i gressert.


#64

venla sa for siden:

Eks som er fin å samarbeide med. Har aldri vært så enige som etter vi flyttet fra hverandre :knegg:


#65

Charlie sa for siden:

Har vært vondtimagen bekymret for en vanskelig sak jeg var sikker på å måtte stå i konflikt med flere andre om, og så fikk jeg høre at de fleste er enige - med meg. :heia:


#66

Millen sa for siden:

Endelig frisk etter en uke syk. Og solen skinner så fint på høstfargene.


#67

millact sa for siden:

Så deilig!:jupp:


#68

Myria sa for siden:

  1. Å finne en gjenglemt hjemmebakt julekake i fryseren. Det var lunsjen sin det. :D

  2. Kjellerstua full av barn. :elsker:


#69

Milfrid sa for siden:

Gull verd!


#70

veobra sa for siden:

Jeg skal drikke øl med fine folk fra jobben.


#71

frukt sa for siden:

En god treningsøkt med øvelser jeg fikk av fysioterapeut i går. Han satte opp et program med sånne øvelser som jeg liker med få reps, og vekt velger jeg utifra dagsform. Alle andre fysioterapeuter og naprapater jeg har vært hos har kommet med sånne kjedelige øvelser med bare kroppsvekt og en million reps. :skuffet: Men dette programmet kommer jeg til å fortsette med. :jupp:


#72

Maverick sa for siden:

Fjortenåringen kom bort til meg (ETTER at jeg hadde bedt ham vaske badet og rydde masse greier i hagen!), ga meg en klem og sa "vet du at du er en veldig god mamma?"

:hjerter:

Ikke spurte han om noe etterpå heller! :what:


#73

kamp sa for siden:

Blir det popcorn hvis lynet slår ned i en maisåker ?

Merkelig men morsomme tanker som dukker opp


#74

Strå sa for siden:

Jeg lo på meg nå. Og mimret litt om et par lignende episoder herfra.#76

venla sa for siden:

Fikk igjen penger på skatten (men halvparten gikk med til tannlege senere på dagen :P)


#77

vixen sa for siden:

Jeg fikk også penger igjen på skatten!


#78

Milfrid sa for siden:

Kjæreste takker ja til PhD som betyr at han de neste tre årene skal jobbe 4,5 km fra meg. :lykkelig: (han bor/jobber nå 2,5 mil fra meg)


#79

Bayone sa for siden:

Bestilt flybilletter til eldste hjem til høstferie. Vi har flyttet etter at hun begynte folkehøgskole i høst så nå holder vi på å gjøre rommet hennes klart til hun kommer hjem :hjerter:


#80

Molly sa for siden:

Vært på ute og spist og på Heks on The beach på Latter med en venninne.


#81

Isolde sa for siden:

Jeg fikk god bedring blomster på døren av en kollega i går. Både det at jeg fikk blomster, men også at jeg har en jobb jeg elsker, og så gode kollegaer at jeg virkelig savner de etter bare 1uke sykemeldt gjør meg glad. Jeg har mange negative år bak meg i yrkeslivet.

Og så har jeg nesten sovet igjennom natten. Bare en oppvåkning kl 4.


#82

Trixie sa for siden:

Verdens beste kjæreste. kliss


#83

Syrinx sa for siden:

Jeg fikk endelig til å få øre på surdeigsbrødet. (Og så blir jeg glad av å vite at jeg har tre ustekte brød i kjøleskapet, så vi har nystekt brød hele helga.)


#84

Bobbelur sa for siden:

Jeg er i dag (og i går også) glad for at jeg ikke blir sur eller irritert når 'verden går meg i mot'. Denne gang som i at jeg ventet i mange timer på en bil som stod på verksted, og dette verkstedet er tre kvarters kjøring hjemmefra, så det var ikke bare å levere den og så dra hjem. Og når jeg endelig tror at den er ferdig, så er den ikke det, for verkstedet har fått feil deler.

Og det jeg altså er glad for, er at jeg ikke lenger blir sur eller sint for slike ting, for jeg er blitt så vant til at det ikke går knirkefritt i min verden. Så jeg trakk bare på skuldrene - og er glad for at jeg ikke trenger bruke energi på å gremmes. :jupp:


#85

frukt sa for siden:

Det så godt ut, Syrin!

Jeg er glad for at jeg har klart å gå en uke uten å drikke cola eller energidrikker. :stolt: Jeg drikker ikke kaffe, bare iskaffe en sjelden gang, men får alltid lyst på cola, Red bull el.l. når jeg trøtt, sliten eller bare fordi. Men jeg er plaget med mye nervøs uro for tiden, og da er ikke så lurt å tylle i seg store mengder koffein tenker jeg. Men på fredager har jeg gitt meg selv lov til å drikke en cola eller energidrikk.
Det gjør meg


#86

Millen sa for siden:

Hytta. Barnefri. Bare mannen og meg.
Barnefri og ingen andre planer enn sove,lese bok og bare gjøre det vi vil og ingen mas fra noen.


#87

Malama sa for siden:

På eget initiativ tilbrakte min sønn tid sammen med en i klassen etter skoletid. Pokemon raid. Eller, jeg vet ikke om det var hans eller den andre guttens initiativ, men det var i alle fall ikke mitt.

Det kan jeg ikke huske at noen gang har skjedd før. Det er en i klassen som har kommet på døra et par ganger. Og som via pushing fra begge sider de har møttes, men helt uten at jeg ante det hadde han avtalt å møtes for pokemon.

Jeg er bare rett og slett....

Gutten går i 7. Klasse. Alle andre tenker at å møte noen i klassen etter skoletid er hverdags. Det er det ikke hos oss. Ikke årlig engang.


#88

star sa for siden:

"Idiotforsikring" igjen. Bytta airpods for femte gang.


#89

Malama sa for siden:

Og gleden min fra i går blir ikke mindre av at han møter gutten fra klassen for pokemon spill i dag også! Mamma hjertet kan nesten ikke tro det


#90

millact sa for siden:

Helt fantastisk!


#91

Zulu sa for siden:

Malamas historie gjorde meg glad. :love:


#92

Millen sa for siden:

Sol, vindstille, nydelige høstfarger,vin, bok og nesten helt stille her på hytta med bare mannen og meg.


#93

Timar sa for siden:

Det er velfortjent, Millen!

Og så ble jeg så glad av Malamas innlegg! :hjerter:


#94

My sa for siden:

Det er så fantastisk Malama! :hjerter:


#95

kamp sa for siden:

Fårikål!


#96

My sa for siden:

Oppholdsvær, så jeg kunne grave ned tulipanløker i hagen.


#97

Syrinx sa for siden:

Jeg holdt festtale på navnefest i dag. Kjempeskummelt, ærefullt og kjekt. Det gikk bra og jeg tror publikum likte den. Tror jeg faktisk kan være både glad og pittelitt stolt.


#98

Teflona sa for siden:

Se tantebarn for første gang på nesten to måneder. Da gråt jeg av glede :hjerter:


#99

Shun sa for siden:

Jeg skal på konsert for første gang siden midten av mars. ❤️


#100

Nextlife sa for siden:

Mormorungen på 8 år som akkurat er begynt med svømming. Hun har alltid vært trygg og flink i vann, men nå er det i organisert form.
«Og da jeg skulle stupe gikk jeg en hel gang rundt» :hyper:
Hun tok altså en salto på sitt første stup, og var så fornøyd og gira. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.