Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Turbukse til 177 cm barn

#1

Lavender sa for siden:

Jeg leter på Finn.no, Tise og nettbutikker. Vi har vært på XXL og prøvd det de hadde, men ingen er lange og smale nok. Twentyfour buksene har 77 cm innvendig benlengde i str 36, det er 8 cm for lite. Jeg fant en Norrøna Fjørå på Finn som var type lang, men den er ikke i salg lengre. Ønsker tips, eller gjerne å kjøpe brukt bukse her.



#3

Mikkeline sa for siden:

Norrøna Falketind er lange.

Nå vet jeg ikke om du har gutter eller jenter, men min lange gutt brukte damemodelli sin tynneste periode.


#4

Señora sa for siden:

Min eldste brukte også damemodell fra Bergans da han var lang og tynn, etter anbefaling fra betjeningen på XXL.


#5

Niobe sa for siden:

Twentyfour er korte i forhold til mange andre. Bergans og Stormberg er mye lengre, men også noe videre. Haglöfs er smale, så der går det lettere å gå opp i størrelse om man trenger mer lengde.



#7

Lavender sa for siden:

Takk for alle tips. :blomst:. De skal sjekkes. Og ja det er vanskelig. Vi skal på fjellet i høstferien og ønsker vindtett som rekker ned til skoene. Det gjelder jente, men hun er temmelig smal og rett ned.


#8

Fersken sa for siden:

Min 07-jente er 163, er veldig smal og har lange bein. Vi fant til slutt en bukse på OBS som passet. Da hadde vi vært både på XXL, Gmax/Intersport, Bergans outlett, Stormber outlett og Kari Traa outlett. Skulle de være lange nok i beina, ble de alt for vide i livet.
Så OBS har noen smale med lange bein.

Edit: Merket er LundHags


#9

millact sa for siden:

Jeg synes Sport 1 sitt merke, Jotunheim, er ganske smal. Ikke er den så dyr heller.


#10

Lavender sa for siden:

Fant på Finn. Norrøna Svalbard Flex 1 Long, med 82 cm innerbenslengde i str S. Kunne vært 85 cm, med buksa skal være nær å rekke ned til skoene nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.