Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Platetoppen har sannsynligvis takket for seg, hva vil jeg ha?

#1

Tallulah sa for siden:

Koketoppen vår har fått en feilmelding på seg, og vil ikke skru seg på. Så om vi ikke får Fiksen den, trenger vi en ny.

Hva vil jeg ha? Induksjon er et must, og jeg kan ikke blakke meg helt. Vil holde meg under 5000,-


#2

frukt sa for siden:

Både min mor og jeg har Electrolux og er veldig fornøyde så det kan anbefales.


#3

Milfrid sa for siden:

Jeg kjøpte fra IKEA, og den virker helt fint. #rema1000. Kjøpte den med fleksibel sone, altså ikke den aller billigste. Tror jeg ga drøye 3000 for den.


#4

Tallulah sa for siden:

Jeg tror det er den vi har, som nå har gått fløyten. Og jeg ser at en kliss lik ble lagt ut på finn i går, med samme feilkode (solgt som defekt). :knegg: Så jeg kjenner at jeg ikke heeeeelt vil gå den veien. Ellers har vi vært greit fornøyd, altså. Jeg syns ikke den varmer særlig godt ut i kanten på den store plata, bare.


#5

GinaK sa for siden:

Vi har også Electrolux. Den har virket siden 2008 så vi er fornøyd.


#6

Isprinsessen sa for siden:

Det jeg anbefaler er å tenke over hvordan du vil kø trollere platene. Når du skal skru av og på en plate eller regulere temperatur. Skal du først trykke inn plate og så justere temperatur eller ha en som har egen 'regulator' til hver plate/sone.

Skal du kunne trykke på feks 5 eller trykke på en + til den kommer til 5.
Slike ting har mere for meg å si enn et spesielt merke.
Knotete forklart.


#7

Tjorven sa for siden:

Vi har en platetopp fra AEG som ble kjøpt inn for 2 år siden. Jeg blir ikke helt venn med den. Den skal være såkalt "intelligent", men tidvis synes jeg den tenker i overkant mye på egenhånd. Og jeg har fremdeles ikke helt skjønt når den kommer til å gjøre det jeg ber den om og når den vil tenke selv.

Det som er bra med den er at den er 75 cm selv om underskapet bare er 60 cm. De 15 ekstra centimeterne er utrolig deilige for det er alltid plass til alle grytene.


#8

Galathea sa for siden:

vi fikk servicemann hit på feilmelding på koketoppen, det var en sikring som hadde gått, veldig kjapp reparasjon.


#9

Tallulah sa for siden:

Og det kostet?


#10

meisje sa for siden:

Jeg er veldig glad i min koketopp fra Miele, spesielt at jeg kan booste 2 soner samtidig, og slå sammen 2 og 2 soner til 1 større sone. Og takknemlig for at ha egen kontroll til hver sone og kan velge på skala og slipper å trykke på pluss for lenge.

Ulempen er at den kostet mer enn 5000 og den er bare 60 cm bred, som kan gi utfordringer med plass til 4 kokekar samtidig.


#11

Milfrid sa for siden:

:knegg: Ser den. Jeg erstattet en dyr Simens som plutselig bare ikke virket lengre like etter at garantien gikk ut. Ingen feilkode bare «lyset på, men ingen hjemme». Så min konklusjon ble at jeg like gjerne like ha en billig ikea og bytte to ganger for prisen. Når ikea ryker blir det sikkert konkludert med at jeg ikke skal ha det igjen heller.


#12

Galathea sa for siden:

Vi fikk feilmelding da den var såpass ny at garantien dekket det, så betalte ikke noe. Men reparerte nettopp vaskemaskin, elektrofirmaet sendte prisoverslag på forhånd så jeg kunne velge om jeg ville slå til eller ikke om prisen var grei, så verdt å sjekke ihvertfall. Mer miljøvennlig å reparere enn å kjøpe nytt.


#13

Neket sa for siden:

Vi har Witt, den er fin fordi den er helt svart når den er av, og har hvite statuslys når den er på. Mye finere enn sånn glorete oransje. :shallow: Men den bråker litt da, det er første gang jeg har induksjon så vet ikke om det er normalt nivå eller ikke. Kan booste to soner samtidig.


#14

frukt sa for siden:

Enig i det. Jeg liker min bedre enn min mors. Vi har ulike modeller, og jeg synes min er mer brukervennlig enn hennes.


#15

kamp sa for siden:

Enig.

Min er slik at må trykke fire ganger for å «nå» plata nede til høyre fremfor å kunne trykke direkte på plata


#16

Tallulah sa for siden:

Godt poeng. Jeg hater sånn jeg må trykke flere ganger for å velge plate. Den fra ikea er brukervennlig der; på, også velge styrke på plata med ett trykk.


#17

Eia sa for siden:

Har du lest i bruksanvisningen om feilkoder? Det kan jo hende det er en "fillefeil" ...


#18

Tallulah sa for siden:

Ja, og da står det at man skal koble den fra strøm en periode, ta sikring ut og inn, og om ikke det hjelper; kontakte servicepersonell. Det virker som en vanlig feilkode som brukes av flere induksjonsprodusenter, og som handler om feil på kontrollenheten. Vi vet ikke helt hvor gammel den er, selger var litt kreativ når han skulle beskrive alderen på kjøkkenet. :knegg: Så om vi legger godviljen til, så er den minimum seks år gammel, sannsynligvis eldre. Jeg ser at den er i ferd med å gå ut av IKEAs sortiment.

Rent miljømessig har jeg aller mest lyst til å fikse den, samtidig så er koketoppen noe av det vi bruker aller mest her i hjemmet, og jeg har behov for at den fungerer godt. Så det er jo også en mulighet til å kjøpe noe jeg har valgt selv, som funker bedre. Spesielt om fiksing koster nær det samme som ny. Hadde det vært den perfekte koketoppen hadde jeg vært mye mer villig til å legge penger i å fikse.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.