Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Frøy sa for siden:

Snart helg. :lykkelig:

Etter gårsdagens tunnel og kjøremaraton, blir det litt roligere i dag, men skal til byen i dag også, men da på kjekk lunsj med fine folk.

Men først jobbe!


#3

Eia sa for siden:

Morn! Ikke regn i dag - fin sykkeltur til jobb. :jupp:

Litt kontorering, og så ut i produksjonen. Deilig med både fysisk arbeid pluss at jeg får hørt mye P2 for tiden. :hjerter:


#4

annemede sa for siden:

Opplett. :lykkelig:


#5

løve70 sa for siden:

God morgen :)
I dag skal det visstnok ikke regne. Håper det slår til. Ellers en ny dag med møter, møter og møter...Prøver å finne litt inspirasjon til litt mer tankekrevende oppgaver.


#6

star sa for siden:

Nydelig ute. Jeg trodde jeg hadde en avtale i dag, men det er visst i morgen.


#7

Blå sa for siden:

Arbeidslysten min har tatt seg langhelg. :gaah: Jeg har egentlig nok å gjøre, men jeg sitter bare her og venter på at det skal komme oppdateringer om Bertheussen saken på nettavisene. Jeg må ta meg sammen.


#8

Fintdethei! sa for siden:

Det er fare for opplett store deler av dagen, ja. Jeg lurer på å besøke et av bergensfjellene i kveld i den anledning. Mai er sikkert neste mulighet uten å drukne.


#9

007 sa for siden:

Denne uka har vært alt for lang. :gjesp:

Som resten av befolkningen er jeg så inn i hampen drittlei av korona at jeg klikker snart. Helt seriøst. Mensen fra helvete hjelper ikke på heller.


#10

tink sa for siden:

Finfin dag på kontoret. Det er litt vakkert med trafikken som krymper veldig når "folk flest" skal sitte på hjemmekontor. Er sjeleglad for at jeg kan nyte kremen av kombinasjon av hjemmekontor og sporadisk kontakt med ekte kollegaer.


#11

vixen sa for siden:

Hjemmekontor idag for første gang siden i vår. Mini skal ta blodprøve snart så gidder ikke pakke opp og ned pc. Allergitesting. Regnet pøser ned og det blåser. Sur for sen vår og tidlig høst.


#12

Tjorven sa for siden:

Jeg er på hjemmekontor, men har hele denne uka hatt et akutt anfall av manglende arbeidslyst. Men nå har jeg viktige ting som MÅÅÅÅ gjøres, så da er det bare å sette i gang.


#13

Blånn sa for siden:

Kom meg på jobb uten uhell i dag. :knegg: Og bilen funker igjen. Mye fravær, vikarer og manglende assistenter. Dette blir en morsom dag.


#14

Blå sa for siden:

Godt å høre Blånn. Lykke til.

Jeg tror min manglende arbeidslyst kommer av at jeg skulle vært på kontoret i dag. Det er skikkelig nedtur at hele uken skal være hjemme i dag. Det hjelper litt at mannen også er hjemme, han er i karantene fordi en elev på skolen er smittet. Men det gir meg ikke akkurat mer arbeidslyst.


#15

Toffskij sa for siden:

Hjemmekontor i dag igjen, men relativt god arbeidsmoral så langt. Men i morgen får jeg komme meg ut av huset igjen!


#16

millact sa for siden:

Her har markedet tatt seg opp; travelt på jobb; det er bra. Masse å gjøre og tiden flyr. Sol, men vind. Vi skal visst ut på noe shopping i ettermiddag etter høstklær og sko. Barna har vokst.


#17

Serafin sa for siden:

Begge ungene på skolen i dag!

Lillesøster så på broren som han var fra en annen planet, da han sto og jublet for at han kunne på skolen i dag, hehe.


#18

Fintdethei! sa for siden:

Ekstremt god arbeidsmoral her idag. Møtene kommer tett som hagl på teams, så da er det lite rom for p snoke på kjøkkenet..


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.