Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Timar sa for siden:

God morgen! Min plan var å sove lenge. Det er lenge siden sist. Men valpen ville det ikke slik, nei. Tvert i mot syns hun det var greit å sette meg i gang med både gulvvask og klesvask tidlig på morgenen. :Hvorfor tisse ute når man kan tisse inne: :himle:

Heldigvis uvanlig få planer for dagen. Deilig!


#3

star sa for siden:

Vært våken lenge, men så sovnet jeg tidlig også.
Ingen planer for helga.


#4

star sa for siden:

Haha, da har jeg sett på en 5 år gammel hockey kamp i en liten time. Ikke hvilken som helst kamp da. Blir jaggu en stusselig sesong i år. :sukk:

Bør komme meg i dusjen og få gjort det jeg skal ute nå som det kanskje ikke er så mange andre ute.


#5

Fersken sa for siden:

God morgen! :kvitre:

Langsom og rolig start på dagen og har planer om å fortsette i samme tempo hele helgen.


#6

millact sa for siden:

Få planer her og. Vi skal levere litt til en bruktbutikk. Huset trenger litt vask og rydding og vi må handle litt mat.


#7

Nenne sa for siden:

Jeg skal bare strikke og bake rundstykker i helgen, det er alle planene jeg har. Deilig. :)


#8

Toffskij sa for siden:

Lørdag er det beste som finnes! :hjerter:


#9

Tjorven sa for siden:

Snuppa skal i konfirmasjon til venninna si i dag, så jeg må stryke skjorte og forkle. Og så skal jeg se en fotballkamp, men det skjer trolig i fra sofaen i min egen stue.

Lørdag er ganske deilig.


#10

Blånn sa for siden:

Vakt i hall fra 10-13.30. Minsten spiller kamp i samme hall rett etterpå. Her er det spriting og vasking av stoler og diverse, men ser varierende overholdelse av 1-metersregelen.


#11

Blondie sa for siden:

Fin kveld i går, men hodet røper at det blir litt mye bobler. Det er dog ingen kjære mor, jeg må skrive studieoppgave resten av helga. :svisj:


#12

Adrienne sa for siden:

Rolig lørdag og det er digg. Mann og hund er på hytta for å få overvåkningskameraene til å virke igjen, eldste har ikke forstått at dagen har begynt enda og yngste kom hjem fra overnatting og sovna tvert. :knegg:

Selv strikker jeg oransje votter til Kirkens bymisjon og baker ostehorn til matlei fjortenåring.


#13

Eia sa for siden:

Lørdag! :hjerter:

Denne dagen går i mitt tempo, dvs. skilpaddetempo. Mann er på helgetur, yngste er i skateparken, og eldste henger rundt.

Selv har vært av gårde på vernissage på det lokale galleriet, og tatt en kaffe på favorittkafeen. Nå har jeg skiftet til hagetøy, men skal bare ut og se på hagen, ikke gjøre allverdens. Dagblad, kryssord og sol på terrassen venter, og det skal jeg ta meg tid til i dag. :jupp:


#14

Blondie sa for siden:

Jeg leser boligannonser og innser at "spennende romløsning" betyr lite plass. I mitt neste liv skal jeg bli språknerd ansatt i meglerbransjen. Da blir jeg nok ikke arbeidsledig med det første. :knegg:


#15

Bokormen sa for siden:

Blonde, en bitteliten bolig her som lå til salgs forleden hadde blant annet "kort vei fra stue til kjøkken" som salgsargument. :humre:


#16

star sa for siden:

Det kunne jeg hatt også forsåvidt, men mulig 4 skritt er for langt (64 kvm).Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.