Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjemmebursdag for 12-åring. Tips please!

#1

Drømmedama sa for siden:

15 gutter i klassen pluss et par ekstra blir 17, hva finner vi på tro? Bestille pizza er planen. Vi har stort hus og hage. Noen tips?


#2

Acino sa for siden:

Kahoot?
Lagkonkurranse med poster ute og inne? Feks noen poster med spørsmål (med tre til fem svaralternativer), noen med fysiske ting de skal gjøre.
Film?
Brettspill som fungerer med lag?


#3

Vianne Rocher sa for siden:

Min tok med seg kompisene på pizzarestaurant og spanderte mat og drikke der. Etterpå dro de å handlet snacks og godteri og hadde filmkveld med overnatting i kjellerstua. Tror det var veldig vellykket.


#4

veobra sa for siden:

Adjektivhistorie. Jeg har laget slikt i hurten og sturten før. Inkluder lærer og andre voksne som alle kjenner. Det er kjempestas fortsatt med setninger ala " den grønne læreren Per satt seg i den prikkete bilen sin og kjørte bulkete til den prompete hytta si" Jaja, mine er forsatt barnslig enkle å glede. :knegg:


#5

Smash sa for siden:

"Farmen"-bursdag var stor suksess her i gården. Da hadde vi bl.a. tautrekking, melkespann og saging, ungene storkoste seg og (nesten) ingen sure miner. Fikk mange tilbakemeldinger fra ungene i det de dro at dette hadde vært den morsomste bursdagen de hadde vært på. I tillegg var det fint vær og vi grillet hamburger.


#6

millact sa for siden:

Min datter og to venninner ble leid inn for å lage bursdag for hun ene sin jente som fylte 13 i sommer. De hadde Mesternes Mester. Det var stor suksess!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.