Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

007 sa for siden:

:gjesp:
Synes helgene bare svosjer forbi, og ukene er laaaange.

Jeg har vondt i skuldrene etter mye strikking i helgen. Blir greit med styrketrening i kveld for løsne opp litt, tror jeg.


#3

løve70 sa for siden:

Jeg kjenner til den følelsen 007. Ja til lengre helger:vilha:

Her er det i det minste meldt opphold denne uka - etter en lang periode med regn hver dag. Håper det slår til.


#4

Frøy sa for siden:

God mandag. Jeg skal fysisk på jobb på to møter i dag, skal bli litt godt kjenner jeg.


#5

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Straks jobb. Står fotografering og tur på planen.


#6

Toffskij sa for siden:

Ja, kunne det ikke egentlig vært en aldri så liten søndag til? :gjesp:


#7

Sissel sa for siden:

God morgen! Fortsatt hjemmekontor her på ubestemt tid. Har snart fått resten av familien ut av huset. Overkommelig med arbeid som ligger, så det blir nok en fin dag. :)


#8

Blå sa for siden:

Jeg stemmer også for en søndag til. :trøtt:

Jeg er på hjemmekontor på ubestemt tid. Mannen er på hjemmekontor i dag. Enn så lenge prøver vi å sitte i stuen begge to, vi får se hvordan det går når han setter i gang med møter. Deg kan være at jeg rømmer etterhvert.

Det regner og jeg har mye å gjøre, så denne uken blir fire dager med jobb og trening og ikke så mye annet tror jeg. Men, det er sånn at jeg kan avslutte arbeidsdagen nøyaktig kl. 15 på torsdag og reise til fjells med mannen. Langhelg, bare vi to. :lykkelig:


#9

tink sa for siden:

God morgen, hjemmekontor her også. Til tenåringens store fortvilelse. Tror timene alene hjemme før familien kommer hjem er fristedet hans, sikkert vanskelig å snike seg noe godis fra skapet når mor sitter med hjemmekontor og fri utsikt til kjøkkenet. :knegg: Problemet er jo kanskje egentlig at jeg rekker å tømme lagrene selv.... :mumle:


#10

annemede sa for siden:

God morgen, hjemmekontor i karantene, test bestilt til i morgen.


#11

Tjorven sa for siden:

Jeg har startet dagen med å være på verdens mest intetsigende utviklingssamtale med 10. klassingen. Jeg kjenner at jeg blir helt matt.

Nå er det kaffe og jobb fra hjemmekontoret. Det er MYE møter i dag.


#12

GeekyGirrrl sa for siden:

God morgen fra hjemmekontoret. Jeg har kontorplassen denne uka, og mannen har gutterommet. :lykkelig:

Hvis situasjonen i Bergen ikke bedrer seg og vi blir sittende hjemme utover høsten så må vi gjøre noe med kontorplassen på gutterommet, for der er det trangt. Veldig god gamingstol hjelper litt da. :knegg:


#13

Blondie sa for siden:

Jeg holder på å forgå av kjedelige søndager, så jeg synes det holder med en. Det betyr ikke at jeg ikke er trøtt, men det går seg vel til. Jeg startet dagen hos frisøren da, det er fint.


#14

Fersken sa for siden:

Jeg kunne også tenkte meg lengre helger eller sen start på mandag.

Siste dag med sommertid, i morgen er plutselig arbeidsdagen 45 minutter lengre.


#15

Toffskij sa for siden:

På mystisk vis har jeg fortsatt ikke kommet i gang med noe fornuftig arbeid. :plystre:


#16

Blå sa for siden:

Jeg glemmer hvert år hvor lenge sommertiden varer. Men hos oss er det faktisk til 30. september. Så strengt tatt er det sommer ennå. Det bare virker ikke helt sånn.:rolleyes:


#17

Blondie sa for siden:

Jeg har hatt sidemålsopplæring med en gjeng svært motvillige elever, men jeg fikk dem til å le underveis. :stolt: :knegg:


#18

Maverick sa for siden:

God morgen. Planen om å stå opp grisetidlig å dra på kontoret og få unna masse papirarbeid røyk da jeg hadde en sånn morgen hvor øynene verket, det ikke var mulig å åpne dem ordentlig eller i og for seg se noe som helst. Nå sporer vi et snev fremgang, jeg klarer å ha øynene halvveis åpne og da også se nedover, (ikke bortover eller oppover), så nå prøver jeg å gjøre litt hjemmefra, og håper både hodepinen letner og synet okmmer tilbake etter litt tid med excel.


#19

star sa for siden:

Dagens møter unnagjort. Og samtale med en eller annen på ungdomsskolen.
Nå er jeg tiltaksløs.


#20

Blånn sa for siden:

I følge mellomste er norsklærere noe herk, og han blir svært argumentativ når vi kommer inn på sidemål (les: nynorsk). :knegg:

Jeg er på jobb. Har gjort opp kredittkortregninger. Nå pusher jeg på ikt-ansvarlig som bestiller lisenser til ulike læringsnettsider.


#21

Adrienne sa for siden:

Jeg har hostet siden før helgen så nå har hypokonderen vært og fått pinne opp i nesa. Er ikke redd for at det er korona (for det er det ikke), men får jo ikke komme på kontoret før jeg kan vise til negativ test. Jaja, neinei. Da blir det hjemmekontor på meg noen dager. :sukk:


#22

Blondie sa for siden:

Åvv jess, dem er det mange av. Jeg oppfordrer dem som regel til å engasjere seg politisk og kvittere med at jeg har hørt alle argumentene tidligere. :knegg:


#23

Pamina sa for siden:

Jeg hadde en elev som engang skrev en tekst der han reiste tilbake i tid og tok livet av Ivar Aasen. Siste del av teksten var på riksmål, for det fantes ikke nynorsk lenger. :ler:#25

Tallulah sa for siden:

Pamina: fantastisk! :latter:

Hiawata skrev et eventyr om gutten som reiste ut på let etter dialekta si, i frustrasjon over at norskboka kun nevnte dialektmarkører han ikke hadde.


#26

star sa for siden:

:rofl: fantastisk


#27

Blånn sa for siden:

Pamina: Fantastisk!

Mine har mange sterke meninger om lærere, norsk skole osv. og blir godt støttet av faren i sin kritikk. Engasjere seg tror jeg ikke de gidder.


#28

Blånn sa for siden:

Jeg er jo egentlig litt der selv, så... :sparke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.