Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Eia sa for siden:

Hepp!

Ny dag, nye muligheter. Litt mailsjekk og ordreregistrering, så ut i produksjonen. Sa du høysesong? :svosj:


#3

Frøy sa for siden:

Starter dagen med et brød som ikke dukker opp, har vært litt mye av det i det siste nå så klage er sendt til Morgenlevering. Får refundert dagens brød og en kupong på -20%, et ok plaster på såret, men vi er avhengige av at de leverer, det er den enkleste måten å få huset innbyggere til å spise brødmat.

Ellers så er det ny dag på hjemmekontoret og det er helt greit.


#4

celebelen sa for siden:

Ganske tom for krefter i dag, så det blir nok ikke den mest effektive av dager. I kveld begynner vi heldigvis så smått med korøvelser igjen, det trenger jeg nå.


#5

Heilo sa for siden:

På plass på kontoret. Det høljeregner ute, og jeg er så fornøyd med mitt nesten nye Arcteryx regntøy og min helt nye Lazer sykkelhjelm med visir. Helt tørr og med sikt på brillene hele veien til jobb er imponerende i dette været. :nemlig:


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg sitter og ser skitnervøs. Jeg har møte med en statsråd i dag, men på grunn av korona får det bare finne sted digitalt. Dette er første gang jeg "forsvarer" arbeidet mitt på så høyt nivå, og jeg skulle så gjerne ønske at det var et fysisk møte, for det vet jeg jo at jeg er god til.

Men; jeg lander nok på føttene.


#7

Blå sa for siden:

:heia: Tjorven. Spennende. Og jeg skjønner at det er skummelt også. Og at det hadde føltes lettere med et ansikt til ansiktmøte.

Jeg er alene på hjemmekontoret i dag. Mannen er ute av karantene og tilbake på skolen. Storesøster er på jobb, og lillesøster begynner sent på skolen og er fremdeles i sengen.

Nok å gjøre og et digitalt møte i frivilligaktiviteten i kveld.

Lillesøster skal lage middag og siden hun på ingen måte er en naturlig husmor, så satt det ganske langt inne. Men nå har hun valgt noe og det er handlet inn så det blir sikkert bra. Hun er flink til å lage mat når hun bare setter i gang.


#8

annemede sa for siden:

:heia: Tjorven.


#9

Toffskij sa for siden:

Morn, morn, her er det hjemmekontor og Zoom-møte etter hvert. Ikke noe som jeg må forberede meg til eller anstrenge meg for, men jeg mistenker at det kan ta en stund.


#10

Adrienne sa for siden:

Her er det også hjemmekontor, frem til jeg får svar på testen i går (som garantert er negativ, men hoster man skal man testes sa damen på telefonen i går). Litt frustrerende, men sånn er det og man får ikke gjort så mye med det.

Fordel: Kan sove litt lenger og reisevei fra hjemmekontoret er vesentlig kortere enn fra kontoret.#12

Adrienne sa for siden:

:woohoo: Negativ test.


#13

Fersken sa for siden:

Spennende, Tjorven!

Godt i gang med dagens møter og heldigvis er de ikke så lange. I kveld skal jeg spise kake siden jeg har bursdag i dag. :D


#14

Frøy sa for siden:

Lykke til Tjorven!

Gratulerer med dagen Fersken!


#15

Blondie sa for siden:

Jeg har hatt den sjarmerende krangelen om hvilken jobb som er viktigst i dag. :sparke: Det er jo ikke noe lettere når den man krangler med er en eks. :sigh: Jeje. Jeg er ganske påståelig når jeg er i det lunet.


#16

star sa for siden:

:heia: Tjorven.

Den diskusjonen er kje, Blondie. Jeg taper alltid. Det er bare en ting på hans jobb som jeg slipper alt for uten krangel. Men det skjer ikke så ofte.


#17

Tjorven sa for siden:

Det er noe helt annet å delta på digitale møter. :sukk:

Ja, ja. Det er en vanskelig sak og det er ikke rart de er bekymret. Ikke hadde vi noen fantastisk god løsning heller. Det blir som det blir.


#18

Adrienne sa for siden:

Tjorven: Digitale møter med folk man ikke kjenner er skikkelig vanskelig, og det blir nok ikke bedre når saken er vanskelig og løsningene ikke optimale.

Jeg har klart å løse en skikkelig vanskelig nøtt på jobb i dag, og har vel mest lyst til å belønne meg selv med å ta fri resten av uken, men det går vel ikke. :knegg:


#19

Nenne sa for siden:

Jo, det høres ut som en god plan, Adrienne! :) Det er så fint denne uka at ferie høres ut som det rette.

Jeg har hatt en supertravel dag så langt. Det går i ett! Men nå måtte jeg puste litt.


#20

Blondie sa for siden:

Jeg har gjort ferdig maratondelen av dagen min, så nå drømmer jeg om å reise bort. Jeg forbannet korona opp og i mente et sekund før jeg kom på at jeg har et ikke-eksisterende reisebudsjett også. :knegg:


#21

Frøy sa for siden:

Når man begynner å irritere seg over signaturene i mailen til de ute så er det nok et tegn på at man skal logge av for dagen.


#22

Blånn sa for siden:

Begynte dagen med å gjøre en jobb andre egentlig burde ha ansvar for, fortsatt med ting som faktisk er min jobb, bedt om at det meldes avvik på for lavt rekkverk/lite sikret trappeløp pg avsluttet arbeidsdagen med å grine over at vi skal slå sammen to ulike arbeidsplattformer (vi har en for undervisningsnettet og en for admin, nå skal admin over på undervisningsplatformen). Negativiteten henger sammen med arbeidsoppgave en i dag og at man ikke har fungerende arbeidstakere i sentrale posisjoner når man snakker om it-løsninger. Ja, ja.

Nå har jeg avsluttet arbeidsdagen og vinket farvel til lillebilen som ble tauet til verksted.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.