Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Frøy sa for siden:

Jeg er så lei av at brødet vårt ikke blir levert i tide. Men slipper å betale for brødet når de holder på slik da, men ikke så lett å motivere 16 åringen til å smøre med seg mat når han er vant til å finne ferskt brød på døren. Vil ikke helt gi de opp enda så jeg har klaget og bedt de om å finne ut hvorfor de er så sent ute for tiden.

Ellers så er det en fin dag på hjemmekontoret.


#3

Blånn sa for siden:

God morgen! Er på bussen til jobb og har enda større respekt for de som jobber hele dagen med munnbind. Føler jeg skiller meg ut, da, de fleste har ikke på. Håper at lillebil blir frisk i dag slik at jeg kan sykle igjen i morgen.


#4

Blå sa for siden:

Jeg skjønner at det er kjedelig Frøy. Om morgenen har man gjerne ikke så mye tid å gå på.

I dag har jeg flyttet hjemmekontoret fra spisebordet til sofaen. Jeg har kaffe og druer og masse rutinearbeid som må gjøres. Velkommen til mitt spennende liv. :rolleyes:

Men, i går snakket jeg med en tidligere kollega som bor alene og det hørtes virkelig ikke gøy ut. Hele dager nesten uten å snakke med noen. Jeg har jo en familie som kommer hjem.

Etter en uke med høljregn ser det ut som om det fine været kommer tilbake. Så kanskje en ettermiddag i hagen. :lykkelig:


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg blir også oppgitt når jeg ikke får levert ting jeg har bestilt. I det siste har avisa ofte kommet for seint. Jeg vet at mange mener at man ikke trenger papiravis, men jeg synes jeg leser MYE bedre når jeg får avisa på papir, så da betaler jeg for å få den levert på papir. Og da blir det ikke det samme når den nesten en dag i uka ikke kommer til rett tid.

Jeg hadde en hektisk dag i går, så jeg håper at det blir litt greiere i dag. I morgen er en morsom og annerledes arbeidsdag, så det blir stas.


#6

Sissel sa for siden:

God morgen!

Jeg har brukt Morgenlevering utrolig mye, og kan rett og slett ikke huske at jeg har fått brødet for sent noengang, og heller ikke at de ikke har levert. Vet at vi en gang fikk noe søtt istedenfor brød, men det er det eneste. Så vi har vært veldig heldige. Vi kunne ikke brukt det dersom de ikke var stabile, det er jo flere som skal ha med matpakke, og vi har jo ikke nødvendigvis annet brød enn det som skal leveres.


#7

Frøy sa for siden:

Vi har hatt fast levering hver dag fra Morgenlevering nå i snart 2 år og det er kun nå de siste mnd vi har hatt utfordringer og nå spesielt denne siste uken. De var mer stabile når de var avhengig av ferje enn hva de er nå.
Men har vært i kontakt med de og de har lovet å finne ut av det for vi er nødt til å kunne stole på at de leverer.


#8

Neket sa for siden:

Så kjedelig, Frøy. Her kommer morgenlevering i to-tiden på natta, så det er jo hvertfall på plass i tide. Hvertfall så lenge grevlingen ikke oppdager det først.

Jeg skal jobbe litt, så tegne vaskerom på IKEA, så på lokal topptur med noen venninner. Fin dag!


#9

Timar sa for siden:

Jeg har fått overlevert valpebabyen min til pappaen og er nå på vei til jobb. Frihet!!! 😀

Det er ganske så mye som skjer for tiden, jobb og kurs på dagtid, aktiviteter og møter på kveldstid og valp på toppen. Hverdagen kjennes faktisk tilnærmet normal ut, sånn tempomessig, og nå passer det utmerket at de fleste jobbdagene fortsatt skal skje fra hjemmekontoret.


#10

star sa for siden:

Dingler på venterommet hos legen. Har egentlig time nå, men tror legen min er en pasient forsinka.


#11

tink sa for siden:

God morgen. Det er ikke så lett å konsentrere seg når koronaen kryper nærmere. Får se det som en effektiv stresstest. Legger inn tid til krisemaksimering på fast tidspunkt hver dag, så får jeg kanskje ro til å gjøre det som må gjøres også.


#12

millact sa for siden:

Bare Teams møter hele dagen, men dagen går fort i alle fall.

Sol fortsatt og varmt.

Morgenlevering har vi ikke her. Rart, bor jo i en ganske stor by.


#13

Blondie sa for siden:

Ungen har fått medisiner mot sin migrene med aura, så da håper jeg hverdagene våre blir litt lettere. Jeg har det jo også og vet hvor utrolig lammende det kan være. Heldigvis har hun nå bikket tolv, så hun kan få faktiske anfallsmedisiner.

På jobb går ting sin vante gang, litt armer og bein iblandet med mye fravær. Helt som vanlig.


#14

Fersken sa for siden:

Jeg har gjort ting jeg ikke kan, nå må jeg bare finne ut hvordan jeg skal få gjort resultatet tilgjengelig slik at det kan brukes til noe fornuftig. :gruble:


#15

Blå sa for siden:

Jeg har en uendelighet av arbeid som er akkurat krevende nok til at jeg må konsentrere meg, samtidig som det ikke er så krevende at det er spennende. :rolleyes:

Og så angrer jeg litt på noe jeg reagerte på i går. Jeg var ikke ufin i tonen eller noe, heldigvis. Men jeg var nok i litt ekstra dårlig humør og ville ikke reagert sånn i dag. Men, men og ja, ja. Det var heldigvis til en jeg har en del kontakt med, så han vet at det ikke er mitt vanlige reaksjonsmønster.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.