Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen! 2,4 grader ute så jeg pakker meg inn for sykkelturen til jobb.


#3

Sissel sa for siden:

Oj, Blånn, det var kaldt! Her er det 10 grader, og meldt ca. 15 idag tror jeg.

God morgen forresten!

Trodde jeg måtte bite i meg skrytet jeg hadde i går av Morgenlevering, for de hadde ikke levert varene når jeg stod opp, noe de alltid pleier å gjøre. Men, fristen er kl. 07.00, og de var her 07.05, så det må jo være greit innimellom.


#4

polarjenta sa for siden:

God morgen.

I dag står vaksine på programmet for storebror, han gleder seg ikke. Så skal vi kjøre et par timer for testing.


#5

Frøy sa for siden:

Morgenlevering var her 06.16 i dag så jeg håper på at det er et tegn på at ting er på vei til å bli bra igjen. En mye bedre start på dagen når alle får ferskt brød med seg på jobb og skole.

Jeg er klar for helg.


#6

Blå sa for siden:

God morgen.

Her er det fint vær. Jeg var tidlig i gang på sofakontoret for å bli ferdig med arbeidsdagen så raskt som mulig. I ettermiddag går turen til fjells for mannen og meg. Hotellovernatting og god middag i kveld og hytte i helgen etterpå. Jeg gleder meg. :lykkelig:


#7

Blondie sa for siden:

Brrr, jeg ruslet ute i 1,5 varmegrad. Det var ikke særlig behagelig, men pent er det jo når sola står opp. Jeg kjenner at jeg som vanlig er lite motivert for den kalde tida, men det pleier å gå seg til når jeg husker på at jeg har gode, varme klær.


#8

star sa for siden:

4 her.
Fysio på slutten av arbeidsdagen. Vet ikke helt hva jeg skal finne på fram til det. Rydde i rekvisita rommet kanskje.


#9

millact sa for siden:

11 her. Ungene syntes det var kaldt. Yngste skal på tur til en øy og bading var lov. Han skjønte det ikke var noen god ide og droppet badetøy. Merker han begynner å bli mer fornuftig og tenker.

Kaffe i koppen og så på møte med to revisorer fra Oslo.


#10

annemede sa for siden:

God morgen.
Litt ekstra shinings på både hjemmekontoret og meg selv før videomøte med ukjente folk.


#11

Toffskij sa for siden:

Kaldt, ja! Jeg var godt fornøyd med at jeg hadde satt igjen sykkelen på Blindern i går pga. heftige vindkast og flyvende gjenstander, og dermed slapp å sykle i morges. :sparke: Skal sykle hjem, da. Lover!


#12

løve70 sa for siden:

God morgen:)
Kaldt, men fint her også. Kjenner at det ble litt sent og litt mye vin i går kveld, men kjekt å skeie litt ut engang iblandt.

Snart klar for teams maraton.....


#13

Fersken sa for siden:

Aner ikke hvordan været er ute, men stoler på løven siden det er samme region. :knegg:

I dag må jeg ut av hulen min, bortekamp for guttungen i nabokommunen. 40 minutter å kjøre.


#14

millact sa for siden:

Det var visst bare 3,6 grader her til morgenen, ikke 11 som jeg skrev. Fikk nemlig sms om det av min mor. Ikke rart barna syntes det var kaldt.


#15

Nenne sa for siden:

Det har vært tydelig væromslag her også, vi hadde fem grader i morges. holder meg til dagens tema

Vi driver prosjektplanlegging for neste år og det er noe forferdelig dritt! Ikke bare skal vi detaljplanlegge ting på dårlig grunnlag, men vi vet at masse av det vi gjør er helt forgjeves for det vil komme kutt og nedbemanninger. Så moralen er ikke akkurat på topp, for å si det sånn. :sukk:


#16

Blånn sa for siden:

Oi, i dag er det 1 år siden jeg var på Slottet og fikk hilse på dronningen og prinsessen. Det var da Oslo indre øst møtte vestkanten. :knegg:


#17

millact sa for siden:

Nenne: Hørt noe mer om stillingen du søkte på?


#18

Nenne sa for siden:

Takk som spør, millact. :) Den er utsatt. Det skal to nye stillinger inn i avdelingen og én av dem må ha spisskompetanse på et smalt felt. Akkurat den kompetansen hadde ingen av søkerne, så nå skal den andre stillingen utlyses først for å sikre denne kompetansen og så skal "min" stillingen lyses ut på nytt, kanskje med en litt annen tekst for å sikre at den som da får den jobben har alt det som fortsatt mangler. Lang historie.

Sånn som jeg forstod står egentlig jeg og en til igjen fra denne første prosessen, så jeg har fortsatt en sjanse, men det blir nok ingen avklaring før nærmere jul. Jeg smører meg med tålmodighet. Dette er jo en intern stilling, så jeg kan vente jeg. :)


#19

millact sa for siden:

Da er du i alle fall ikke ute av dansen og det er jo godt, Nenne!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.