Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Phillips hue vinduspendel og taklampe?

#1

Høst sa for siden:

Hjelp - jeg vil gjerne ha to vinduslamper og en taklampe til ett firkantet spisebord, men jeg vil ha phillip hue opplegg.

Jeg skjønner prinsippet med det, men kan lite om interiør, så jeg trenger forslag - fortrinnsvis noe som vil finnes på en fysisk butikk ala Lampehuset eller Elkjøp eller lignende. :)



#3

Høst sa for siden:

Takk for tips, den siste var særlig interessant. :) Så om jeg finner en pendel jeg liker, så kan jeg bruke en slik pære og få full nytte av appdimmingen osv? Det hadde jo vært glitrende, jeg vil ha det enklest mulig i vinduene. Store vindu mot vei, ikke mye trafikk forbi, men hadde vært fint med «noe» der...:)


#4

Molly sa for siden:

Jeg har philips hue pærer i alle lampene mine, helt vanlige lamper. Anbefales!


#5

sindrome sa for siden:

Jeg bruker ikeas trådfri i alle lamper jeg kan putte dem. Veldig fornøyd!


#6

zinatara sa for siden:

Vi har også trådfri i mange av rommene i huset. Bytter gradvis ut etterhvert slik at det ikke skal bli så dyrt. Liker det godt kombinert med google home.


#7

veobra sa for siden:

Det er helt genialt at det er så mye pærer. Vi trenger nye spisebordslampe og jeg blir ikke helt venn med lampene fra Philips Hue.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.