Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dekkhotell i Oslo

#1

Molly sa for siden:

Jeg har for første gang i mitt liv ansvaret for egen bil. Da jeg var gift tok mannen min seg av alt som hadde med bil å gjøre, så her er jeg fullstendig hjelpeløs. Jeg har ikke planer om å bytte dekk selv, og jeg har såpass lite langringsplass at jeg vil bruke et dekkhotell.
Noen som har et å anbefale i Oslo. Hva må jeg regne med å betale? Og da skifter de dekk, vasker dem og lagrer dem trygt, sant? :


#2

millact sa for siden:

Er i samme situasjon selv, men bor ikke i Oslo, da. Men, jeg har dekkhotell, hatt det noen år nå. Betaler litt under en tusenlapp per dekkskift/lagring, så rundt to tusen i året.

Var litt rimeligere der jeg var før, Dekkmann, men det var på andre siden av byen og utrolig dumt den dagen det er glatt (høst) og jeg må kjøre ut på sommerdekk for å bytte til vinterdekk...…Startet der fordi bilen ble kjøpt på den siden av byen og de hadde avtale med Dekkmann slik at sommerdekkene lå der når det var tid for å bytte.

Nå har jeg fem minutter unna hus/jobb.

Hadde hatt plass til å lagre dem selv, men det er store dekk, så veldig greit å slippe å løfte dem inn i bilen og ut to ganger i året.


#3

mammaugla sa for siden:

Dekkhotell er et av mine største nederlag, siden jeg har byttet dekk siden jeg var 18 :-)
Men siden jeg ikke har plass å lagre dekk, ingen egnet plass å bytte og ikke minst vaske dekkene, så ble det hotell.

Jeg bor sørøst, så for meg var det mest praktisk med dekkhotell i nærheten og bruker Dekkmesteren på Holmlia.
Får innkalling til time hver vår og høst til bytting, kjapt gjort, tar ca 15 min hvis jeg venter. Men det er også mulighet til å sette igjen bilen og hente senere. Du får beskjed om når dekkene må byttes, og de er edruelige i sin anbefaling av nye dekk, altså du blir ikke automatisk anbefalt de dyreste.

Prisene varierer litt med størrelse, men jeg har liten bil og betaler 1150 i halvåret. Det inkluderer skift, vask og lagring.


#4

scilla sa for siden:

Vi lagrer dekkene våre på Mitt Dekkhotell og det har funger veldig bra. Opplever veldig bra service der.


#5

Polyanna sa for siden:

Hvis dere ender på Mitt Dekkhotell så kan dere vurdere om dere vil oppgi "Ready bandy" som "formidler" når dere booker, for da får klubben en kickback som kommer barn og unge til gode. :blafre:

(Rapporterer meg selv på dette innlegget, hvis admin syns det er reklame)


#6

Molly sa for siden:

Mitt Dekkhotell er rett i nærheten av der jeg bor. Det er notert, Polyanna :jupp:


#7

millact sa for siden:

Det er praktisk å ha det nær der man bor. For det hender jo man er sent ute med å skifte til vinterdekk og blir overrasket over været og MÅ skifte.


#8

Pelen sa for siden:

Vi bruker Mitt Dekkhotell på Økern og er veldig fornøyde med det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.