Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Panikk! Eller hvor lenge varer øyenbrynsfarge?

#1

Nenne sa for siden:

Jeg var hos hudpleier i går som gikk litt av skaftet og ikke hørte etter i det hele tatt. Ikke bare plukket hun alt for mye hår ut av øyenbrynene, men hun farget dem også alt for mørke. :( Jeg var så VELDIG tydelig på begge deler, men nå må jeg leve med resultatet en stund. :sukk: Dette var mitt første (og eneste?) forsøk på farging, så jeg er helt blank her.

Hjelper det med mye skrubbing og sminkefjerner? Rein mekanisk jobbing altså? Eller er det bare å smøre seg med tålmodighet?


#2

Tussa sa for siden:

Mitt aller beste tips er å ta en skikkelig varm dusj og ta med ansiktsrensen din i dusjen.


#3

Adrienne sa for siden:

:dakars: Min erfaring er at det verste gir seg i løpet av de første dagene. Vet ikke om det er fordi jeg innen da har vennet meg til fargen eller fordi det som er for mørkt har gått bort.


#4

Señora sa for siden:

Du er nok ganske farget i huden også, så det vil roe seg litt i løpet av de neste par dagene tenker jeg. Finn en eller annen hudkrem med sitronsyre i og vask over med det. Kan gjerne virke litt før du vasker av.


#5

Bluen sa for siden:

Det pleier å dempe seg veldig mye i løpet av de første 2-3 dagene, etter min erfaring.


#6

Nera sa for siden:

Jeg farget brynene selv på søndag, og så ut som en Angry Bird pga. farge på huden, men nå ser alt helt normalt ut igjen.


#7

Polyanna sa for siden:

Mamma sverget til å vaske det bort med sigarettaske.


#8

Nenne sa for siden:

Må jeg begynne å røyke igjen? :eek:

Tusen takk for svar alle sammen! :blomster: Både av den beroligende sorten og med konstruktive forslag. :)


#9

Polyanna sa for siden:

Mamma sluttet å røyke, og jeg mistenker henne for å farge for mye med vilje, så hun fikk en unnskyldning til å ta en røyk for å lage aske. :humre:


#10

Nenne sa for siden:

Cunning plan! I beste Black Adder-stil vil jeg si. :humre:


#11

Bluen sa for siden:

He-he! Aske fra peisen skal gjøre samme nytten, altså. :) Og mye er gjort når all fargen på huden blir borte.


#12

GinaK sa for siden:

Det skal hjelpe å gni litt med sminkefjerner-servietter, evt den sminkerensen du bruker.


#13

tink sa for siden:

Åh, jeg kunne skrevet det samme innlegget for en uke siden. De var heldigvis ikke så hissige på nappingen, men jeg tør jo aldri å bruke så mye farge når jeg sminker meg selv. De siste dagene har familien ikke lengre blitt skremt når jeg ser på de, det er da noe... Folk utenfor familien har ikke reagert på fargen, jeg har bare fått skryt. Selv om jeg fortsatt skvetter litt når jeg ser meg i speilet.


#14

vixen sa for siden:

Ikke gjør som min venninne som i tillegg til alt for mørke øyenbryn gnukket såpass at det ble direkte hovne i tillegg. Fikk virkelig fremhevet det. :humre:


#15

Nenne sa for siden:

Den er grei! :noterer:


#16

Robyn sa for siden:

Jeg så en eller annen instagramvideo om at krem/renseprodukt (i hvertfall noe hudpleieserien) med fruktsyrer (?) skal fjerne farge fra huden. Det vil hjelpe masse. Ellers går det an å dempe med å smøre over foundation, pudder e.l.


#17

gullet sa for siden:

Aske, all type tar det.
Ta litt aske i et eggeglass og litt vann i. Rør til en «grøt», gni inn på områdene som har fått for mye farge. Skyll av med vann.
Bruk en god øyekrem etterpå.


#18

Maverick sa for siden:

Denne tråden mangler bilder. :skuffet:


#19

Ellisiv sa for siden:

Da min datter kom, dagen før konfirmasjonen sin, kjempefornøyd med selvfargede bryn, holdt jeg på å tisse på meg. Det så ut som hun hadde limt fast iberiske mordersnegler over øynene. Ikke tull engang.

Men.... Matolje tok fargen faktisk. Og takk for det! :)


#20

Elise sa for siden:

:lol:


#21

Nenne sa for siden:

Takk for tips!

Jeg kan melde om at skrubbing har tatt knekken på det som var på huden,så nå ser det forholdsvis greit ut. Jeg tror ikke noen her hjemme lenger skvetter til når de ser meg i hvert fall. :humre:


#22

safran sa for siden:

Jeg tror vi trenger bilder her, altså. :nemlig:




#25

Nenne sa for siden:

SÅ ille var jeg ikke altså.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.