Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Tjorven sa for siden:

I dag har jeg første skypemøte kl 08.00, og så er det 5 møter før jeg avslutter arbeidsdagen. Men etter det har jeg faktisk høstferie. :jippi:

Nå ser det ut til at jeg må jobbe litt i høstferien også, men det blir noen timer her og der bare. Og det er ingen som forventer at jeg skal være tilgjengelig hele arbeidsdagen.


#3

millact sa for siden:

To fagforeningsmøter i dag hvorav en visst er personalsak. Dagen går i alle fall.


#4

Pappalille sa for siden:

Jobb igjen :gladspøkels:

Jeg har det så gøy på jobb at det er helt sprøtt.


#5

Frk_Fryd sa for siden:

God morgen! Hjemmekontor med god kaffe og levende lys i vinduskarmen. Klager ikke!


#6

Stompa sa for siden:

Jeg har ikke fått sove før bortimot 3 to netter på rad nå. Det merkes på konsentrasjonen. :gaah: Har heldigvis bare to timer og et kort møte i dag, så får jeg heller dra hjem tidlig, og ta igjen tapt jobbing i løpet av helga.


#7

Toffskij sa for siden:

Så bra, Pappalille! :D

Her blir det litt hjemmekontor og litt handleraid. Hepphepp!


#8

Eia sa for siden:

Her blir det pakking av produkter, helgehandling og så blir det hagepysler i helgen. Fiin helgeplan! :zen:


#9

Frøy sa for siden:

God morgen.
Her er det på tide med ny runde med medisinering av sønn, så det blir å jobbe litt nå fra morgenen av før vi reiser til sykehuset og blir der noen timer. Antar at det blir den faste "belønningsturen" innom McDonalds etterpå.


#10

Frøy sa for siden:

Ja og jentungen gledet seg slik til å få se Oldemor for første gang på kjempelenge etter skolen i dag at hun glemte gymtøyet, og det er faktisk helt greit. :hjerter:
Oldemor har rukket og bli dement og flyttet inn på sykehjem i denne koronatiden så det er sikkert 10 måneder siden hun har sett henne sist, men nå har hun overtalt bestemoren til å ta henne med. "Det gjør ingenting om Oldemor ikke husker hvem jeg er for jeg vet jo hvem hun er og jeg er glad i henne uansett!"


#11

Tallulah sa for siden:

God morgen. Jeg kjenner at saken med gutten som ble hugget i ansiktet på Bogerud i går har gått skikkelig inn på meg. Det er en så aktiv fryktelig handling, og det tar nok ekstra tak når man har en på samme alder selv.


#12

Tjorven sa for siden:

Tallulah: Jeg har også blitt litt satt ut. Dette kom helt ekstremt nær. Snuppa er veldig jevnlig på t-banestasjonen på Bogerud ettersom bestevenninna bor der. Og det er ikke det første tilfellet av bråk som vi hører om derfra. Og det som er gjort er så grotesk!


#13

Hondacrv sa for siden:

Ja, det er så fælt!
Stompa, vi sammenlikna Gunnlaug ormstunge med emrah fra tv-serien 18. Det fekk dei til å sjå aktualiteten og relevansen. Veldig spennande!
Men no er det f og eg starter med kaffebesøk av venninne om ein halvtime :hjerter:


#14

Blånn sa for siden:

6,5 timer til jeg tar høstferie. Hodet har pakket sammen allerede. :knegg:

Og ja, voldshendelsen i går gikk inn på meg også. Livredd for at en av mine uforvarende skal havne midt oppi noe sånt.


#15

Fintdethei! sa for siden:

Frøy :hjerter:, for en fining av en datter!


#16

Blondie sa for siden:

Jeg er helt svett etter å ha kranglet med innlogging på Zoom i førti minutter. Stress! Til slutt fikk jeg kommet meg inn via bakveien. Forelesning frem til kl 16. :dåne:


#17

Sissel sa for siden:

Her har morgenen gått i ett, har ikke fått kikket innom før nå. Håper det roer seg når det nærmer seg helg.


#18

star sa for siden:

Jeg er så møkk lei nakken som ikke gir seg. Og at behandlingen bare er effektiv en time etterpå. Jeg savner forrige fysio.


#19

tink sa for siden:

Mornings! Her er det bare rom for effektivitet og energi nå og resten av helga. Krysser fingrene for at det skal gå greit.

Millact: lykke til med fagforeningsmøter. Det er en superviktig jobb!


#20

celebelen sa for siden:

Jeg har fri i dag, og balanserer klesvask og husarbeid med litt jobbing og en del sofa- og strikketid. Kjennes ut som det var akkurat det jeg trengte etter en til tider tøff uke.


#21

Nenne sa for siden:

@Frøy, så skjønn! :hjerter:

Jeg er ikke en gang helt sikker på hvor Bogerud ligger, så ingen av mine havner nok der med det første, men jeg er skremt jeg også over sånn handlinger. Enten det er masseslagsmål eller blind vold for den saks skyld, det er sånt jeg er aller mest redd for når det gjelder guttene. :(


#22

Stompa sa for siden:

Hondacrv; den serien har jeg ikke hørt om. :stikker og sjekker:


#23

Addison sa for siden:

Skikkelig skremmende den hendelsen på Bogerud ja! :skremt:

Jeg og mellomste har vært og testet oss i dag, måtte innom butikk og bakeri og trøstekjøpe litt digg til helgen. Men det gikk helt greit da. Så er det å vente på resultatet.


#24

Nenne sa for siden:

Jeg fikk akkurat vite at jeg skal være meddommer i Tingretten i årene fremover. Noen som har erfaring å dele?


#25

millact sa for siden:

Dette er mitt 4.år som meddommer. Har vel hatt fire saker på disse snart fire årene. Spennende har det vært i alle fall!Alle sakene har vært på en dag. Har vært innenfor rus, tyveri, vold og familiesaker. Fortsetter ikke. Målet da jeg startet var å se hvordan rettssaker fungerer og finne ut mer om prosessen (har en bror som er advokat) og føler jeg har oppnådd det.


#26

Frøy sa for siden:

Snart bare en time igjen av denne mnd sykehusbesøk. Denne gang med behandling på gangen, det er en ny opplevelse. Men men strikketøy på mor og Netflix på pasienten så går det fint.


#27

vixen sa for siden:

God ettermiddag fra barnemottaket på Stolav. Tatt coronatest som hurtigbehandles for sikkerhets skyld, men de mistenker blindtarmbetennelse på junior. Så jeg har pakket med bag og belager meg på natt på sykehus.


#28

Neket sa for siden:

Oi Vixen, god bedring!

Nenne - jeg er også straks ferdig med fire år som meddommer, og har hatt fire saker. Voldtekt, festslossing, stjeling/rus og trygdesvindel. Absolutt veldig interessant. Jeg hadde samme mål som Millact, og føler også at jeg har oppnådd det - jeg syns også det er viktig at det ikke bare er pensjonister som er meddommere.

Jeg tror kanskje jeg kommer til å melde meg igjen ved en senere anledning også.


#29

vixen sa for siden:

Negativ Corona som forventet så venter på videre behandling. Smertene kommer og går litt i bølger. Men får vondt av ham. Håper det er blindtarmen nå og at han blir bra av å røske den ut.


#30

Tjorven sa for siden:

Jeg er også meddommer. Jeg blir kalt inn til ganske mange saker, men har faktisk bare vært tilstede en eneste gang. Da møtte ikke tiltalte og vi dømte ham "in absentia". Det syntes jeg var helt jævlig, for jeg synes ikke det han hadde gjort var så fælt (jeg er ganske sikker på at jeg hadde gjort nøyaktig det samme som han hvis jeg hadde havnet i samme situasjon). Men så lenge de ikke finner ham, så trenger han ikke sone de 6 årene i fengsel. :sukk:

Jeg har en ny sak like over høstferien, men da er det bare satt av én dag. Men jeg antar at den ikke blir noe av heller.

En gang ble jeg kalt inn til en sak som skulle vare i tre uker, og det var helt fullstendig krise jobbmessig. Men så hadde aktor skadet seg dagen før slik at h*n ikke kunne møte, så da måtte saken settes opp på nytt med andre meddommere. Det passet meg helt fint. (Det er forresten svært sjelden det passer meg å være borte fra jobb i tre uker i strekk når alle andre er tilstede. Jeg tar bare ferie når resten av landet også har fri.)


#31

Tallulah sa for siden:

Nei, nå har jeg rett og slett hoppet i pysjen her på hjemmekontoret. Casual friday to the extreme. Tror jammen meg jeg skal fyre i peisen også.


#32

vixen sa for siden:

Blindtarm ut is. Operasjon straks.


#33

millact sa for siden:

Lykke til, Vixen!

Jeg fortsetter ikke som meddommer nå fordi det er litt stress ifm jobb. Ville vært krise med lange saker. Synes også det er litt stress å ha mobil av hele dagen sånn hvis det skulle skjedd noe med barna på skolen, men den biten var nok mest stress før når jeg startet og de var yngre.

Kan godt tenke jeg melder meg igjen senere. Viktig funksjon og viktig at de har oppegående, relativt unge folk der også med høyere utdanning tenker jeg.


#34

Nenne sa for siden:

Takk for svar alle som har erfaring. :blomster:

Jeg håper jeg slipper lange saker! :skremt:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.