Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spisestuemøblement

#1

Che sa for siden:

Vi har spisestuemøbler som vi kjøpte billig for 15 år siden. Vi har brukt den daglig de siste 6 årene - og nå er stolene helt forferdelige å sitte i. Skikkelig nedsittet. Vi dro innom møbelforretning på impuls i dag og fant en spisestue fra stressless som var fantastiske å sitte i. - og prisen er selvfølgelig preget av det. Dyrt, med andre ord. Vi bytter ikke møbler hyppig. Og vi har som mål å ha møbler lenge. Hvor mye er det verd å betale for en spisestue?

Videre: vi har spisestuesofa i grå fløyel. Skal vi velge stoler med så lik farge som mulig, eller en helt annen, liksom? Og hvilke stolbein er best/penest?

(Stolbeina skal være sorte)


#2

Teflona sa for siden:

De øverste stolbeina i sort er fine, synes jeg. Matching er litt kjedelig, men mange liker jo det. Ville valgt mørkere stoltrekk i så fall.


#3

Billa sa for siden:

Likte øverste kjempegodt, og må nå inn å sjekke ut dette selv ;) Synes nederste ble litt spinkelt, og mellomste litt møterom.


#4

Che sa for siden:

Ja, jeg liker også de godt. Nå har vi grå sofa og cremefargede stoler. Jeg liker det også. Sofaen er helt mørg grå, og siden den ikke er fra Ekornes, så er ikke stoffet det samme...


#5

Neket sa for siden:

Øverste er kjempefin, jeg ønsker meg.

Jeg ville valgt helt ulik farge, syns det er finere enn nesten likt så lenge det ikke blir helt det samme.


#6

Lyppa sa for siden:

Jeg likte den øverste :) Jeg tenker at stolene ikke trenger å matche sofaen når de er av ulik type.


#7

Señora sa for siden:

Øverste stolbein liker jeg best. Ville hatt mørkere stoff.


#8

Tallulah sa for siden:

Ja, enig i dette. De øverste var veldig pene. Og jeg tror de vil være penest i tre. Jeg tror det blir penest om det bryter litt, sånn at det ikke ser ut som du har prøvd å matche, men ikke fått det helt til.

Og det er verdt å ha gode spisestuestoler altså! Vi har en spisestue fra sekstitallet som er veldig god til lange middager (dessverre veldig vond til hjemmekontor). Dype stoler som det er godt å lene seg litt tilbake i, eller legge beina oppi for min del. Jeg rekker nemlig ikke helt ned. :knegg:


#9

Millen sa for siden:

Enig i dette.


#10

Madicken sa for siden:

De øverste var kjempefine, men jeg ville hatt brune ben (er dette et alternativ?).


#11

Che sa for siden:

Disse kan (som navnet kanskje sier) legges litt tilbake - det var lett å like, altså. Men da er alle enige med meg om stolbein. (Det var de i midten og de nederste vi så i butikken - de var fine de også)


#12

Che sa for siden:

Ja, brune som på bildet, eik, hvit eik og sort er alternativ som finnes.


#13

Teflona sa for siden:

Hvis du tar brune bein, synes jeg det bør være noe annet i rommet som også er i bruntoner. Bordet blir sort?


#14

Che sa for siden:

Hos oss er sort det eneste alternativet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.