Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Nenne sa for siden:

Våken! Har kaffe. :)

Jeg er så trøtt for tida, jeg stuper i seng klokka elleve og våkner da ditto tidlig. Er det det at det blir så tidlig mørkt som jager meg i seng tro?


#3

Chablis sa for siden:

God morgen.
Vi har hatt besøk siden onsdag , koselig men blir også godt å få huset for seg selv igjen.


#4

vixen sa for siden:

Nydelig dag ute, men jeg og junior må nok nøye oss med å se ut på det pene høstværet. Han har heldigvis fått sovet godt i natt. Jeg var oppe sånn i sekstiden og ga han paracet. Nå litt mer smertestillende og et forsøk på å få i han noe næring før jeg hjelper han på stua. Mini kommet hjem idag og han og søskenbarnet skal bake brownies før de kommer på sykebesøk. Blir hyggelig!


#5

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg koser meg med lang, lat morgen i senga. Har nettopp skrudd av vekkeklokka for uka som kommer. Lykke!

Planer for dagen? Pleie støle lårmuskler.


#6

løve70 sa for siden:

God morgen :)
Veldig koselig kveld med gode venninner, god mat og vin i går. Litt trøtt i dag :knegg: Må jobbe en del, samt dra i stallen


#7

Frøy sa for siden:

God morgen, jeg sitter å jobber med CVen min, sjefen var ikke helt fornøyd med den, han mente jeg kunne skryte mer av meg selv. Er kanskje snakk om en stor omorganisering til nyåret så mer jeg klarer å få inn på CVen jo lettere er det å plassere meg på rett hylle.


#8

Blondie sa for siden:

Jeg er sløv og sliten etter lang selskapsdag i går. Jeg veksler mellom å ligge på sofaen, høre på musikk, støvsuge, lese pensum og skrive oppgave.


#9

Stompa sa for siden:

Jeg sitter i sofaen sløver og teller ned til Frøkna kommer om halvannen time. Burde prøve å jobbe litt, men det sitter langt inne.


#10

annemede sa for siden:

Sløver i sofaen, har drukket nok kaffe for noen timer.


#11

millact sa for siden:

Jeg har malt litt på huset.


#12

Fersken sa for siden:

I dag er en slik dag som jeg ta i bruk all min viljestyrke for å ikke gå bananas i godteskuffen. Det er en potetgullpose som hyler etter meg der, men siden jeg ikke spiser slikt lenger så må jeg lukke ørene så godt jeg kan.


#13

Fintdethei! sa for siden:

3- timers fjelltur i fantastisk vær! Nå har jeg raidet resten av smågodtet fra i går. Hjemmelaget lasagne i anmarsj. Velkommen til mitt perfekte liv...


#14

Blånn sa for siden:

Her står mannens kjøttgryte på kok. Med lammekjøtt og masse gode grønnsaker. Jeg skal straks lage smuldrepai til dessert. Og det beste med dagen i dag? 7 dager til med fri etter denne.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.