Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mulig idiotspørsmål - bytte av integrert kjøleskap?

#1

Høst sa for siden:

Jeg vil har nytt kjøleskap. Det vi har nå er snart 11 år gammelt, og det fungerer, men det er for lite og kjøler ikke godt nok i alle deler. Jeg hadde håpet å kunne bytte til ett frittstående (nåværende er integrert) men det går ikke fordi de frittstående er bredere enn plassen hvor kjøleskapet nå står.

Så - hvor mye jobb er det å bytte det nåværende med ett nytt integrert? Hvis vi får feks Elkjøp til å levere, inngår det å sette det inn og montere fronter av/på i leveringen?

Og, når vi har fått det nye på plass - kan det gamle da settes inn på en bod og brukes som avlastningsskap? Uten fronter (altså bare med dørene men ikke sånn håndtakfront)?


#2

Elise sa for siden:

Vet ikke om butikkene gjør sånn.
Ja, det gamle kan brukes et annet sted etterpå.

Vi byttet integrert kjøleskap i vår forrige bolig, fikk tak i et som var høyere enn det forrige, for å få bedre plass. Endte likevel med å skaffe oss et ekstra, så hvis du uansett skal ha et i boden, kan det være billigere å kjøpe et brukt kjøleskap og ha der, enn nytt integrert for så å ha det gamle integrerte i boden. Hvis det bare er plassen om å gjøre.


#3

Høst sa for siden:

Vi trenger mer plass, men det vi har nå er rett og slett gammelt og gjør ikke jobben skikkelig lengre. Det vil fungere fint for å oppbevare brus, juice og slikt som jeg liker å ha kjølig, men som ikke trenger stabil kald temperatur. Så vi må nok ha nytt. :)


#4

meisje sa for siden:

Det er mulig å bestille levering og montering, men det koster for det tar tid å få gjort det. Det som er vanskeligst er å løfte skapene ut og inn av rammen, da bør man være minst 2 personer. Å demontere eller feste på dørene er ikke så vanskelig å gjøre selv men er tidkrevendei. Det følger vanligvis med en ramme av metall som døren festes i, som deretter henges opp på døren til det integrerte kjøleskapet.

Det gamle vil fungere helt supert i boden. Man kan om man gidder sette på feks hobbyplater som dører om du vil ha noe å festehåndtak i.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.