Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

007 sa for siden:

:gjesp:
En uke igjen, så er det høstferie.

Spent på hvor mange elever som kommer på skolen i dag, halve skolen + er avhengig av buss.


#3

Frøy sa for siden:

God morgen.
Her er det hjemmeskole både på VGS eleven og 7.klassingen grunnet busstreiken.
Jeg skal inn på kontoret for et par møter i dag, men tror ikke hjemmeskoleopplegget for noen av dem er så veldig krevende.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har også en vgs elev som er hjemme. Ingen hjemmeundervisning, men de får jobbe med oppgaver på egenhånd. Ingen fravær. Jeg syns det er trist at det nok en gang skal gå utover ungdommene som satt hjemme med ulike kvalitet på undervisningen i vår.


#5

Frk_Fryd sa for siden:

80 % av ungene på vår skole er avhengig av buss, så det blir nok mye trafikk på skoleområdet i dag. Har heldigvis mannen hjemme som kan bidra med å skysse unger.

Ellers synes jeg det er bittelitt hardt å starte på en ny uke, men det er fint vær da! :jupp:


#6

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Jeg har egentlig skoledag i dag, men skal starte dagen på kontoret for å ta igjen noen timer jeg jobbet på skolen når jeg egentlig skulle vært på kontoret.

Ellers så kommer mamma hjem i ettermiddag det blir fint. At jeg har lovet å sette sprøyter på henne vet jeg ikke hvor fint blir.:knegg:


#7

Blondie sa for siden:

Jeg har hjemmekontor frem til klokka ti, fysisk undervisning etterpå. Teams har gått varm i helgen, for to av klassene har innlevering på oppgave i dag. De er gode på argumenter når de spør om utsettelse. :knegg:


#8

Eia sa for siden:

God morgen!

Litt hodepine i dag, men det får bare være for det er fortsatt en del å gjøre i produksjonen. Så ut med seg! :yessir:


#9

løve70 sa for siden:

God morgen :)
Her er det også hjemmeskole. Tror det gjelder de fleste videregående skolene i området. Ikke lett å komme seg på skolen uten buss :(
Jeg er trøtt, men fikk da i det minste gjort ferdig min del av et stort tilbud i går.


#10

Toffskij sa for siden:

Morn! Her er det høstferie, men ikke for meg, for jeg har stått opp tidlig for å skrive ferdig en av de ørti tingene som har deadline denne uka (rekker ikke alle, for å si det sånn!).


#11

Blå sa for siden:

God morgen

Mye å gjøre. Men jeg har behagelig sofa, god kaffe og tente stearinlys. Klager ikke så alt for mye. :D


#12

Timar sa for siden:

God morgen!

Jeg har høstferie, og kombinert med at jeg er utstrakt b-menneske så burde jeg sovet nå. Nuvel, valpen ville ikke sove lenge, og joben ville ikke la meg være i fred.

Vi skal reise opp på hytte på fjellet i dag, og akkurat nå kjennes det greit at den ikke har wifi, for da kan jeg sette igjen jobb-pcn hjemme med god samvittighet.


#13

celebelen sa for siden:

Straks månedsavslutning, snart overgang til nytt regnskapssystem hvor ting ennå ikke er på stell, og Ville skal få regulering i dag. Da passer det skikkelig fint at mannen brått måtte til en kunde halvannen times kjøring unna.


#14

Addison sa for siden:

Høstferie her, men det har kun betydning for yngstemor, som til gjengjeld skal på x antall svømmetreninger i løpet av uken. Jeg og studentdatter er i karantene til og med i morgen, pga. at en person på et arrangement vi var på forrige helg fikk symptomer og testet positiv 2 dager senere. Blæh! Heldigvis var arrangementet prikkfritt gjennomført ift smittevern, og ingen andre som var der har testet positivt til nå. Men litt nervepirrende å vente på testresultatet må jeg si.


#15

Matilda sa for siden:

Høstferie, hvilket vil si at mannen har hjemmekontor, ungene skriker og herjer og river nesten ned huset, to skal etter hvert slepes med på SFO, så jeg får unna noe vurderingsarbeid, og den siste skal spille Fortnite til han ikke klarer å føre en normal samtale om noe som helst annet. Jeg er sliten og mistenker at jeg ikke kommer til å orke SFO-kampen i morgen, så da blir det vel Minecraft-kontor for de to yngste. Har noe planer om peis og kakao seinere i uka, men trur ikke det blir mye fred og ro, akkurat. :knegg: Kjenner litt på nå at det er over to år siden vi hadde barnevakt over natta. :gal:


#16

Neket sa for siden:

Hjemmekontor her, høstferie på kidsa. De sover. :humre:

Tipper kontorkontor på tirsdag og onsdag, og så litt høstferie på meg og. Skal ingenting, bare ut i skogen kanskje. Håper på padlevær også.


#17

tink sa for siden:

Skal egentlig ha fri i dag, men sitter i telefonkø for å sjekke noe jobbrelatert... Håper jeg klarer å komme med ut til den siste dagen med strålende høstvær.


#18

Hjertensfryd sa for siden:

Ikkje høstferie før neste veke, det skal bli litt godt. Her er vgs eleven heime pga busstreik, dei to andre må eg nok leike taxi for, denne veka.


#19

Nenne sa for siden:

Jeg har møter hele dagen og har "løpt" fra et til et annet hele formiddagen. Nå et lite pusterom før neste maraton.


#20

star sa for siden:

Ikke høstferie før neste uke, men jeg har uansett ikke ferie.
Jeg er sliten og merker jeg bare puster helt helt øverst.


#21

Nenne sa for siden:

Her er også høstferien i uke 41. Jeg skal ha en feriedag og litt avspasering og litt hjemme kontor de tre arbeidsdagene Storesøster er hjemme. Det skal bli veldig hyggelig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.