Guttungen konfirmeres til helga, og vi har koldtbord med varmretter.
Nå er det 3 personer som kommer som er veganere, og jeg vil gjerne at de skal ha litt utvalg de også.
To av dem er i tillegg glutenintolerante.
Noen tips til enkel varm, vegansk mat uten gluten som passer til urtebakte poteter eller salat (med pesto)? Enten kjøpeferdig eller enkel å fikse selv.
Har falaffel som varmt alternativ fra før.
Ovnsbakte rødbeter er veldig godt. Skikkelig høstsmak.
Og så synes jeg at denne linseposteien er veldig god. Den smaker reelt som leverpostei og fungerer godt å servere lunken. Den er litt mer jobb, men kan lages på forhånd og varmes opp.
Pizza med glutenfri bunn og uten ost (den veganske "osten" er visst ikke så god). Jeg vil gjette på at Peppe's glutenfrie bunn er vegansk, ellers går det jo an å lage selv.
Er det noen som har smakt, eller kan si noe om, denne oppskriften? www.veganeren.com/2019/07/sma-veganske-omeletter-med-gronnsaker-og-ost/
Vegansk omelett/pai.
Hvis jeg forstår det riktig så kan både næringsgjær og eggesalt droppes (erstattes med ting jeg har hjemme). I så fall virker det jo veldig enkelt. :jupp: Og kan lages i dag og fryses ned til lørdag.
Men det må jo smake godt, hvis ikke er det liksom ikke verd det..
Takker for tips og råd. Jeg prøvelagde de «miniomelettene» jeg linket til over her i går. Jeg ville kalt dem matmuffins. De ble ganske gode, og de var veldig enkle å lage.
Jeg droppet næringsgjær og eggesalt, og det funket fint.
Jeg aner ikke hvordan de blir når de har blitt fryst, men håper det funker greit. Lager en batch i ettermiddag.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.