Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Listetopp i Oslo Sp og nominasjon 2020

#1

Charlie sa for siden:

Etter dagens skriverier om Vedum og om leppa fra Grorud. Bøhler blir lansert som kandidat til listetopp for Oslo Sp. Antar da uten videre at Oslo Sp skal ha en nominasjonsprosess - aner ikke hvor langt den har kommet, men vet at nominasjoner andre steder har kommet ut med hele listeforslag og prøvenominasjoner med uravstemninger og den slags.

Men Oslo Sp var jo veldig langt framme sist, og hadde en ung innvandrerkvinne på topp - Aisha Bhatti. Bytter de ut henne med en Ap-pensjonist? Syns det er så rart.

Blir/ er det en reell nominasjonsprosess i Oslo Sp, eller har Jan og Trygve ordnet dette seg i mellom på Stortinget? Og så får bare Oslo Sp forholde seg til det?


#2

Input sa for siden:

Nei, dette har de ordnet seg i mellom på en kafé på Grorud.


#3

LaBanga sa for siden:

Tydelig at det er ordnet, ja! Etter å ha sett Debatten i dag, så er det jo ikke noen tvil om at Jan Bøhler innså at andre sto foran i køen til plass fra Oslo Ap, etter 16 år (eller 15 blir det vel nå) på Tinget. En plass han fikk fordi han var leder av Oslo Ap. Men han fikk beholde plassen selv om han ikke lengre var leder, fordi partiet ikke ønsket mye styr. Nå har han lett etter en annen liste å stå på, så han kan tilbringe også 70-årene på Stortinget.

Og Sp har plutselig med han på topp sjans til å få et mandat fra Oslo.



#5

LaBanga sa for siden:

Si det, er det ikke sånn at når en passerer 70 så får man både pensjon og lønn?




Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.