Noen som har gode forslag til retter? Vi skal ha to middagsselskaper med 6 gjester hver gang, gjestene er opprinnelig fra ulike land og verdensdeler, alle er nok vant til å spise mer smaks- og krydderrik mat enn oss. Noen er vegetarianere, noen spiser ikke svin, noen ikke melkeprodukter. Tenkte tapas er greit med litt av hvert, men vil gjerne ha noen litt spicy forslag også. Det jeg har tenkt hittil:
saltbakte poteter
Foccacia
Aeoli
Pesto
Champignon med blåmuggost
Dadler med bacon
Broccolisalat uten bacon
Tomatsalat
Hvitløksmarinerte scampi
Vegetarkjøttboller
Tomatsaus
Jeg er så glad i marinerte grønnsaker. Legger grønnsaker (blomkålbuketter, broccoli, paprika, halve cherrytomater, sukkererter, tynne skiver av squash eller agurk, vårløk, rødløk og hva man enn liker i en pose, har i masse god olivenolje, et par klyper salt, litt urter og chili og lar det godgjøre seg over natta.
Bittesmå poteter vendt i en god mayo med fresh smak, f.eks chipotle, granskudd, urter osv
Pai med tomat og løk.
Fyll et forstekt paiskall med tomat i tynne skiver og masse deilig løk i forskjellige varianter, Ringle god olje over.
Ovnsbakt Pak-Choi
Del kålene i 2 eller 4, legg på bakebrett og kvern over ned salt, pepper og chili, og masser inn gode urter, f.eks koriander, storbladet persille o.l. samt god olje. Bak i ovni 10 min.
Caprese
Generelt synes jeg tapasaktige serveringer er alt for mye kjøtt og alt for lite grønnsaker.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.