Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

tink sa for siden:

God morgen! I det jeg låste meg inn på jobb, kom jeg på at jeg skulle vært hos legen i en annen bydel på samme tid... Heldigvis er det høy grad av service og jeg har allerede fått avtalt ny tid. Nevnte jeg at det skal bli bra med høstferie om noen timer?


#3

Frøy sa for siden:

God morgen! Huset for meg selv for første gang denne uken, da hun som har hatt hjemmeskole grunnet busstreik nå også er på skolen i dag.

I kveld skal jeg og mannen på et show, jeg kjenner at jeg er litt nervøs for det med tanke på smittevern, men det jeg har sett av lokalet gjør meg beroliget og jeg tror det blir en fin kveld.

Men først jobbe.


#4

Blondie sa for siden:

Det glimrer en høstferie der i det fjerne for meg også, men det er en del arbeidstimer som må gjennomføres først. Mange gøyale arbeidsoppgaver da, så jeg skal ikke klage. (bare litt, for jeg har hatt to veldig sene kvelder på rad, så jeg er bæltrøtt).


#5

annemede sa for siden:

Høstferiehelg snart.


#6

Addison sa for siden:

Høstferie schmøstferie. Helg i sikte, men først lang fredag som muligens blir litt stille, trafikken var i alle fall borte i dag, mer eller mindre. Alle er på fjellet elns. :nemlig:


#7

Trixie sa for siden:

God morgen.
Deilig fridag igår, jobbejobbe i dag.
Men, fin helg i vente, så skal ikke klage.


#8

Sissel sa for siden:

God morgen!

Ingen høstferie i sikte her, men jeg får studentdattera hjem i over en uke i ettermiddag, så jeg er godt fornøyd. :)


#9

Input sa for siden:

Her har høstferien gått alt for fort. :sukk: Og ikke minst hatt alt for kjipt vær.


#10

Frk_Fryd sa for siden:

Ungene tar høstferie i dag, mor er ikke fullt så heldig. Vi skal reise bort i helga da, så det blir koselig. Mannen har fått i oppdrag å kjøpe vin, så jeg ser lyst på fredagen!


#11

celebelen sa for siden:

Jeg har brukt en halvtime på å komme gjennom hos testtelefonen, og fått time midt på dagen. Seks uker siden jeg ble testet sist, og to uker siden jeg fulgte Ville på testing, så det føles litt "same procedure...".


#12

vixen sa for siden:

Jeg skal ha en ukes høstferie!!! Fantastisk. Så idag blir det hektisk! Skal også ha tre dager alene på hytta i neste uke og gleder meg som en unge!


#13

Blå sa for siden:

God morgen

Jeg har hatt noen stressende timer med å sette i gang en opplæringssamling, men nå er alt på stell håper jeg og jeg kan lene meg tilbake og lytte.

Høstferie fra og med i morgen og jeg har litt for mye som må gjøres før den tid. Og middagsgjester i kveld. Men jeg satser på at det ordner seg til slutt og at jeg skal klare å puste ut og slappe av når jeg kommer meg på fjellet.


#14

Blondie sa for siden:

Jeg skryter litt når jeg sier høstferie jeg altså, i praksis betyr det bare at jeg skal sitte hjemme og rette/planlegge. Det er fravær av å måtte kle seg til kontoret som er forskjellen. (og litt latere morgener, skal sies).


#15

millact sa for siden:

Jeg tok meg en dags høstferie i dag. Sitter hjemme i vind og regn. Barna sover.


#16

Sissel sa for siden:

Jeg jobber og drar over noen gulv med moppen innimellom, sånn at vi får litt "rent hus" helgefølelse her. Nyter den siste halvtimen i fred og ro før minstemann kommer inn dørene.


#17

Nenne sa for siden:

Fredag! Hjemmeskole for minstemann i dag på grunn av korona-kontakt på trinnet.

Favorittdattera kommer hjem i kveld på minihøstferie. Jeg og mannen tar litt avspasering/ferie/hjemmekontor så lenge hun er hjemme. Jeg har tenkt å ha mest fri for å være ærlig.


#18

Hjertensfryd sa for siden:

Testing av minstemor i går. Svar i dag om negativ prøve. Så då fortsetter høstferieplanane våre. :lykkelig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.