Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan man strikke Caramel Sweater uten italiensk opplegg?

#1

Maverick sa for siden:

Ja, greit, dette er quitter talk men SÅ gøy er det ikke å legge opp masker altså. Jeg skal strikke caramel sweater, bortsett fra at nå begynner jeg egentlig å angre på hele faenskapet og vurderer å bare improstrikke noe i stedet for. :mumle:

Jeg har prøvd å legge opp to ganger nå, den ene gangen gikk jeg i surr i rett og vrang og mista trua på egen evne til å telle, den andre gangen hadde jeg ikke lang nok tamp sånn at jeg gikk tom for tråd etter nesten ferdig opplegg. Og jeg har ikke engang BEGYNT å strikke frem og tilbake for å få den sabla kanten!

Så. Ja. Finnes det alternativ oppleggsmåte? Hvis ikke lover jeg å prøve igjen altså. Det er jo ikke VANSKELIG. Bare kjedelig. :mumle:


#2

Sol sa for siden:

Jada, du kan legge opp helt vanlig. Starter den på toppen av halsen? Da må du bare passe på å legge opp løst nok til at du får den over hodet! Italiensk opplegg er en øvelse og du starter ikke akkurat med det enkleste garnet!


#3

Maverick sa for siden:

Den starter oppe, ja. Daaaa skal jeg prøve et par ganger til uten å brenne garnet håper jeg, og går det ikke så legger jeg opp vanlig. :nemlig: Trenger genser snart. :knegg:


#4

Sol sa for siden:

Jeg må holde hardt i masker og opplegg de to rundene etter opplaggskanten for å få det pent. Og så syns jeg det er lett å rotere opplegget rundt pinnen så en maske forsvinner. Da jeg skjønte at det er det jeg gjør, så får jeg til å fikse det ved å vri hele kanten rundt pinnen igjen. Lykke til! Det finnes ikke finere opplegg!


#5

Camomilla sa for siden:

Jeg la op vanlig jeg altså.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.