Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg tok ferie forrige uke, og det var godt. Men nå var det virkelig blytungt å sette seg ned på hjemmekontoret. Jeg savner kolleger og noen å prate med. Mannen min er snill og grei, men det blir helt forskrekkelig ensformig i lengden. Jeg er så lei!

I kveld skal snuppa spille fotballkamp, så da får jeg i det minste stå på sidelinja og prate med andre foreldre. Utendørs og med godt over en meters avstand. Det gleder jeg meg veldig til.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg har høstferie og skal på skogstur i dag. I kveld kommer kjæresten på middag. :glis:


#4

Fersken sa for siden:

Jeg er på kontorkontor og det er nesten ikke folk i den etasjen/gangen jeg sitter. Ikke har vi lov å drive oppsøkende virksomhet heller, så sosialt kunne jeg ha sittet hjemme. :knegg:

Men ungene har høstferie og det er dermed litt fullt hjemme hos oss nå.


#5

star sa for siden:

Helt klart høstferie her. Mye mindre biler på vei til jobb. For jeg har ikke ferie.


#6

Nenne sa for siden:

Jeg skal jobbe noen timer i dag og så blir det litt ferie etterpå. Helt til jobb igjen torsdag og fredag. Aller først må jeg ha kaffe.


#7

Frøy sa for siden:

Høstferie på ungene her også, jeg er på hjemmekontoret, som vanlig.

Jentungen er sendt på høstferieaktiviteter arrangert av kommunen, i dag var det museum på planen.


#8

celebelen sa for siden:

I motsetning til Tjorven hadde jeg ikke ferie forrige uke, men nyter hjemmekontor i dag. Fortsatt ikke helt i form, men satser på at alenetid og bedre vær (kanskje en liten tur ut?) hjelper på.


#9

Timar sa for siden:

Jeg prøver også å finne igjen jobbmotivasjonen etter en uke med høstferie. Det er behagelig å ikke skulle bruke masse tid på å komme seg på jobb, men nå kjenner jeg at jeg faktisk begynner å bli litt lei av å bare være hjemme.


#10

Frk_Fryd sa for siden:

Hjemmekontorhøstferie her også i dag. Mannen har høstferieansvar, så jeg rømmer nok på kontoret tirs-tors.


#11

løve70 sa for siden:

Hjemmekontor på meg også i dag. Må kjøre arvingen en tur til stallen om ikke så lenge. I disse koronatider er det fint å ha hest. Da treffer man andre mennensker hver dag og det er lett å holde avstand.


#12

Blondie sa for siden:

Jeg har ruslet en drøy mil i skogen og er blid som ei lerke. Nydelig høstluft. Jeg må huske på hvor glad jeg blir av sånt.


#13

polarjenta sa for siden:

Her er høstferien bare onsdag-fredag denne uken. I dag har jeg vært på fantastisk tur med klassen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.