Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilket alarmsystem til huset?

#1

Smash sa for siden:

Vi vurderer å få oss alarmsystem til huset, litt for at vi har bygd på to leiligheter til huset og litt for at alle brannalarmene må byttes ut nå. Har hatt Verisure og Sector på hjemmebesøk, men syns de er for dyre, de ligger likt i pris.

Finnes det noe annet? Noen som har sånne alarmsystem som man kan sette opp selv? Ser jo det finnes mye på nett, men hvor gode er de egentlig? Og er det verdt å betale 700 i måneden for Sector eller Verisure.


#2

gnuri sa for siden:

Vi har Verisure, og er fornøyd med det- men vi betaler bare ca 450 i måneden, så jeg tror du kan forhandle endel om pris.


#3

millact sa for siden:

Har hatt Sector og var fornøyd, men alt ble dyrere på sikt enn det jeg ble forespeilet.


#4

Timar sa for siden:

Vi har også sector. Mest for brannvarslingens del. Jeg ringte dem på et tidspunkt og påpekte at prisen hadde gått mye opp, og da senket de den en del, så det er absolutt mulig å forhandle pris der.


#5

Frk_Fryd sa for siden:

Hvor bor du? Noen steder i landet finnes det aktører som har brannalarm med direkte varsling til brannvesenet. Dersom det er brann som er viktigst for deg, ville jeg definitivt sjekket ut det. Ofte rimeligere enn både brann- og innbruddsalarm.


#6

Smash sa for siden:

Vi fikk presset Sector ned til Verisure sitt tilbud, blir visst litt dyrere pga. leilighetene. Jeg tenker om vi kjøper brannalarmer av god kvalitet som er seriekoblet, så er mye gjort egentlig. Jeg er veldig lite bekymret for andre ting som disse alarmselskapene tilbyr. Hadde mannen reist mye i forbindelse med jobb hadde jeg nok helt sikkert ville benyttet meg av det, men han er stort sett hjemme hver natt.

Spekulerer kanskje mest på hvilke merker som er gode av seriekoblede brannalarmer, er blitt anbefalt Elotec, så kanskje vi bare skal gå for det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.