Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Den varmeste dunjakken/dunparkasen?

#1

Nera sa for siden:

Jeg fikk en Arc'Teryx Centrale dunparkas med gore-tex i bursdagsgave hos mannen min, men selv om det er en dyr, fin jakke, duger den dårlig når temperaturen kryper ned under fem minusgrader. Fra før har jeg en gammel North Face Arctic Parka, men den begynner å bli rimelig slitt, og jeg skulle gjerne hatt noe enda varmere uten å betale 10000 kroner. Jeg vet ikke helt om jeg vil ha jakke eller parkas, men kriteriet er at den er varm og ikke for stor for en relativt liten person (XS/S, 163 cm høy), som er over gjennomsnittet frossen.

Forslag i alle prisklasser mottas med takk. :vilha:


#2

Smash sa for siden:

Jeg fikk tak i en dunkåpe på salg i februar av merket Swims, tror den heter St. Moritz, er med glidelås i sidene. Jeg elsker den, er som å ha på seg dyna si. Den kostet i utgangspunktet 5000, noe som er langt utenfor mitt budsjett, men den er nok egentlig verdt det. Den er lang da, jeg er 1.62 cm.


#3

Geitrams sa for siden:

Jeg har Fleischer Couture Pollux, og er svært glad i den, selv om den ruver i str 36. Den holder meg varm og god. Ser også at Selected selger en som likner veldig, bare i en helt annen prisklasse.


#4

Camomilla sa for siden:

Den fikk jeg tak i på salget i februar og, den er helt fantastisk. Jeg er samme høyde som deg, men digger at den er så lang som den er. Supert med glidelåsen i sidene så det går an å lange ut når man går.


#5

Nera sa for siden:

FC selges vel ikke i Tromsø? Jeg er jo litt lavere enn deg, og usikker på om jeg trenger 34 eller 36 pga skuldrene, og ikke minst: om den blir for ruvende for meg.


#6

Geitrams sa for siden:

Mulig FC ikke selges lengre her i byen, jeg kjøpte den på Høyer i fjor, og de finnes jo ikke lengre. MAS hadde merket før, men usikker på om de fremdeles fører det? Er sjeldent innom der, stort sett bare når jeg trenger ny ytterjakke hvert 6. år. Ja, den ruver, men er god på de kaldeste dagene. Jeg har i tillegg en Swims Monterosa og en 10 år gammel NF Arctic Parka til de dagene jeg ikke trenger den store dyna.


#7

sindrome sa for siden:

Jeg har en parkas fra Kari Traa som jeg er veldig fornøyd med på 3. eller 4. året nå. Modellen finnes ikke i butikken nå, men vil tro den er noe ala denne her.


#8

Fløyel sa for siden:

Jeg har en gigantisk fra Bergans, ser ut som om jeg har pakket meg inn i en dundyne. Benyttes når jeg står stille å ser på fotballkamp i all slags vær. På stadioen vår blåser det stiv kuling uansett vær, så jeg har også alternativ med ullundertøy, ulvang genser, tynn dunjakke og vindtett anorakk.

Dunjakken fra Bergans er så stor så da må jeg evt ha ull + ull + vindtett + dunjakke.

Det ser ut som om jeg skal på ekspedisjon til Alaska, men jeg fryser ikke. Den har deilig hette og høy krage, så jeg får pakket inn hals og hode også. Uegnet til jobb da.


#9

allium sa for siden:

Jeg har en diger fra Fjällräven, den er nesten for varm.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.