Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

star sa for siden:

Det må ryddes. Og vaskes.


#3

Fersken sa for siden:

Skal jobbe litt, hjelpe svigers med hagen og ellers ta livet med ro. Det tar på å være en hel uke på kontoret etter 6 måneder med hjemmekontor. :knegg:


#4

Pøblis sa for siden:

Vi er kastet ut av eget hjem fordi det skal feires bursdag her. Så da må vi på Einer for å spise i kveld. :hylgrine: / :hyper:


#5

Maverick sa for siden:

Neiognei, Pøblis. :knegg:

Jeg MÅ rydde, og jeg MÅ vaske, og jeg MÅ jobbe, men jeg har mest lyst til (og kun energi til) å sitte i sofaen og strikke og lese. Fnutt. Vel, hele helgen er planløs, bortsett fra nettopp jobbing, rydding, vasking, lesing og strikking og henging med ungene, så det bør jo gå på et vis :knegg:


#6

Hjertensfryd sa for siden:

Unnagjort litt studering. Veit ikkje heilt kva eg skal fylle resten av dagen og helga med.


#7

Blå sa for siden:

Jeg har snart unnagjort fire timer med digitalt kurs.

I likhet med Maverick har jeg bare lyst til å sitte i sofaen med et strikketøy. Men siden vi skal ha middagsgjester og huset ikke er helt presentabelt så må nok det vente.


#8

Sissel sa for siden:

Jeg og ungdommene har vært på storhandel, og har spist lunch. Har kjøpt litt småting som studenten skal ha med seg tilbake til Lillehammer på mandag.

Nå litt avslapning før vi skal ut og spise middag i kveld i anledning mannens bursdag i morgen. Mexicansk mat blir bra det.

Fikk to nye bøker denne uka som jeg har planer om å begynne på ihvertfall. Har vært dårlig på å lese i det siste, har blitt mer nett, og det må det bli en slutt på.


#9

Neket sa for siden:

Jeg glemte å sette på alarm, og sov til halv ett. :what: Ingen gadd vekke meg.

Hilsen Neket, 15 år.


#10

Timar sa for siden:

Det hørtes deilig ut, Neket! Jeg kunne trengt det samme, men våkna på slaget 7. :mumle:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.