Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

løve70 sa for siden:

Trøtt og sliten. Helgen ble ikke akkurat som planlagt, så jeg kan ikke akkurat si at jeg er klar for ny uke. Høstferie ble det heller ikke :( Ja,ja. Bare å komme igang.


#3

Fintdethei! sa for siden:

Trøtt og atter trøtt her også. Heller ingen høstferie på meg. Jeg har noen feriedager tilgode, og ser det er høyst nødvendig å planlegge de inn snart. Men kaffe er klar, og frokost på hjemmekontoret.


#4

007 sa for siden:

Første dag etter høstferien, og trøtt her også. :gjesp: Jeg gruer meg til en høst og vinter med korona, og ser ganske så mørkt på det.


#5

Blondie sa for siden:

Høstferien er kun er blekt minne, nå har jeg gjespet meg gjennom de siste besvarelsene fra bunkene jeg hadde med hjem. Det tar litt tid å komme i hverdsgsrutinen igjen, gitt.


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg er i gang på hjemmekontoret. Det er en hektisk uke som kulminerer i konfirmasjon (eller nonfirmasjon som det egentlig er hos oss) på lørdag. Jeg må bestille time hos frisøren i løpet av dagen.

Ellers skal jeg drikke betydelige mengder med kaffe i dag. Kroppen min trenger visst det.


#7

star sa for siden:

På jobb. Litt møter først og så håper jeg klokka gr fort etterpå.


#8

Frøy sa for siden:

God morgen, høsten er kommet for fullt, er kaldt på hjemmekontoret i dag, men jeg var forberedt på dette og har kjøpt inn sjokolademelk så jeg kan ha meg en kopp med varm sjokolade senere.


#9

Timar sa for siden:

Nå begynner det å gå på motivasjonen løs med dette uendelige hjemmekontoret, altså! :sukk:

Det er jo deilig med rolige morgener, men jeg har mistet jobbmotivasjonen min fullstendig. Det hjelper ikke akkurat på at vi er midt i store organisasjonsendringer på jobb heller, sånn at ingen helt vet hva framtiden bringer.

Sånn ellers: Sola skinner, håper dere andre har en strålende fin mandag! :knegg:


#10

Tjorven sa for siden:

Jeg savner kolleger. Jeg logger meg tidlig på alle møter i håp om at noen andre også kan gjøre det slik at jeg kan småprate litt før møtet starter. En kjær kollega har innsett dette og vi får nå noen minutter før hvert møte vi har sammen. Det hjelper litt, men det er ikke nok. Jeg savner "folk".

Jeg sa i våres at jeg skulle holde ut hjemmekontor veldig lenge hvis bare ungene mine fikk møte på skolen. Det står jeg fremdeles inne for ... men det begynner å røyne på, altså.


#11

Millen sa for siden:

Kjenner på det samme som Timar, men hos oss er det ikke organisasjonsendringer, her skal hele firmaet gradvis avvikles, så å sitte på hjemmekontor nå er grusomt. Ikke mye motivasjon å spore hos meg heller, gjør det jeg må, men ikke mye mer.
Heldigvis skinner solen så jeg skal innvilge en tur ut i sola i løpet av dagen.


#12

Frøy sa for siden:

Hos oss er det også enormt store og krevede organisasjonsendringer på trappene, og det å sitte på hjemmekontor gjør alt mye vanskeligere, men jeg vet at det å være på jobb slik det er nå også har sine bakdeler, så jeg får bare holde ut.


#13

Fersken sa for siden:

Det er vist tiden for store organisasjonsendringer, men for min del gjør det at jeg bare får mer å gjøre. Heldigvis kan det fint gjøres fra hjemmekontor, så jeg sitter nå her.


#14

Sissel sa for siden:

Hos oss er det også store org. endringer - fusjon mellom Aker Solutions og Kværner. Tror ikke det får så store konsekvenser for meg personlig, men det er jo alltid litt styr.

Vi har vært ute og spist lunch, dattera, mannen og jeg. Hun reiser tilbake til Lillehammer og studier etter en god uke hjemme. Sol og fint ute i dag også.


#15

Sissel sa for siden:

Jeg trives forresten fortsatt godt på hjemmekontor, og tror det blir slitsomt når jeg må tilbake på jobb. Men, savner kollegaene jeg også altså.


#16

annemede sa for siden:

Jeg har hatt min helt egen lunsjjogg i dag. :stolt:


#17

Maverick sa for siden:

Leste "lunsjligg". Tenkte "good for you!"

Vel, lunsjjogg er ikke så gæærnt det heller. :knegg:


#18

celebelen sa for siden:

:humre: Jeg leste lunsjlogg, men lunsjligg høres bedre ut! (I hvert fall hvis vi snakker hjemmekontor).


#19

Blondie sa for siden:

Lunsjligg! :hehey:


#20

Fersken sa for siden:

Bare husk å mute både mikrofon og video. :rofl:Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.