Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Maverick sa for siden:

Gløglgl. Tidlig. :gjesp:


#3

Fintdethei! sa for siden:

Tjohopp! Havregrauten er klar.


#4

Blå sa for siden:

Godmorgen.

Litt tung dag på hjemmekontoret. Jeg hadde første arbeidsdag etter fin høstferie i går. Og den var lang med jobbseminar og fem timer på frivilligarbeid etterpå. Så nå er jeg trett i kropp og sjel og har for mye å gjøre.

Men, jeg har lav radio og tente stearinlys i en ellers mørk stue og god kaffe. Så alt i alt kunne det vært veldig mye verre.


#5

Eia sa for siden:

Jeg er på jobb, men skal straks hjem igjen for å hente telefonen. :mumle:

Først litt kaffe, da. :jupp:


#6

Frøy sa for siden:

Da var alle de andre ute av huset og hjemmekontoret er mitt alene igjen. Vurderer å starte dagen med varm sjokolade og krem.


#7

Fintdethei! sa for siden:

En flue har våknet her. Dette kan bli en lang dag. Den er schvær og har høy fart!


#8

tink sa for siden:

Hjemmekontor her også i dag. Det er litt traurig å komme i gang etter høstferien. Men nå har jeg ihvertfall hyggelige planer for de neste helgene.


#9

star sa for siden:

Kom meg på kontoret og forsvant ut igjen omtrent med det samme. Å si fra til innkjøpsansvarlig at det er tomt for kaffe når er faktisk er tomt, funker ikke. Kan ikke trylle fram kaffe på sekundet da. Så måtte ut å kjøpe inntil vi får levert. Da kunne jeg svinge hjemom og bytte t-skjorte som ble full av kaffe når jeg var på leit.


#10

Addison sa for siden:

Er på kontorkontoret. Alt ble enda litt tyngre med beskjeden om at en kjær kollega og venninne har fått slag og man vet ikke utfallet. :trist: Livet er så skjørt!


#11

løve70 sa for siden:

Startet med tidlig møte klokken 06.30 i dag :trøtt:
Så går det stort sett slag i slag med møter til 16.30. Veldig travelt for tiden med mange store presentajoner som skal planlegges.


#12

Palmen sa for siden:

Uff Addison :klemme:
Hjemmekontor her. Men kontorkontor på torsdag.


#13

Frøy sa for siden:

Åh i dag har jeg fått masse arbeidsoppgaver som jeg trives med og dagen flyr. :danse:


#14

Neket sa for siden:

Jeg tok en halvtime med kettlebellen i lunsjen. Flink. :konfetti: Nå litt småkjedelig webinar, men fyr i peisen og kos av pus hjelper.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.