Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Billige vaskekluter?

#1

Tallulah sa for siden:

Vi skal ha litt gjester, og i stedet for at alle bruker samme gjestehåndkle på badet tenkte jeg å legge fram enkeltkluter de kan tørke hendene på. Men de klutene vi har er ganske velbrukte. Hvor finner jeg en bønsj med ganske billige kluter, når jeg ikke har tid til å reise på IKEA?

Jeg mener jeg har kjøpt på Kid før, men syns de plutselig var ganske dyre.


#2

Anne C sa for siden:

Jysk?


#3

Myria sa for siden:

I tillegg til Jysk har både Rusta og Europris billige kluter.


#4

Malama sa for siden:

europris har trepakninger til noe jeg mener ikke er en avskrekkende pris. Ikke mer avskrekkende enn at min svigermor la igjen tre av dem hos oss, med vilje, en gang hun var på besøk ialle fall. Ford mine hundre vaskekluter som ikke var brettet og på plass på gjestebadet sikkert ikke er nok. (Need I say, neste gang hun kom lå det en høy stabel på gjestebadet. I tillegg til på badet. Det VAR tilgjengelige kluter gangen før også altså, men mer sånn mine unger er vant til det, på vaskerommet)


#5

Tallulah sa for siden:

Malama: :latter: Svigermor, ass!

Takk, jeg hadde jo helt GLEMT Jysk. Rusta og Europris tror jeg muligens er litt langt unna meg, men jeg sjekker.#7

Malama sa for siden:

Tre var lilla og tre var rosa så minstemor la sin elsk på dem da. De tre gule er det ingen som har tatt hevd på, men de inngår nå bare i mengdene...


#8

Fersken sa for siden:

Sparkjøp kan også ha om det er i nærheten.


#9

Bokormen sa for siden:

Disse så helt greie ut. 10 stk for 30 kr. :)


#10

Tallulah sa for siden:

Takk, det ble Jysk! Ikke de aller billigste hvite, de var ganske tynne og så ut som de ville rakne i vask, men de hadde salg på Kronborg, så da ble det 10 sånne kluter, samt noen nye gjestehåndklær.

Har de sånne tekstiler? Det tror jeg ikke jeg har sett.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.