Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

007 sa for siden:

:gjesp:
Nå har jeg slumret i 29 minutter og har 31 minutter på å komme meg ut døren. Jeg bør nok stå opp, men jeg er så trøtt!


#3

Blå sa for siden:

I see you 007. Jeg slumret i en time i dag og ødela fullstendig morgenrytmen for mannen fordi jeg dusjet på uvanlig tid. :flau:

Sofakontor og jeg må ha mer kaffe. Trett og litt lei. Den gode nyheten er at jeg fra og med neste uke kan få være to dager på kontoret i uken. Da tror jeg at dette skal gå seg til. Tre dager hjemme skal jeg klare å leve helt fint med.

I dag må jeg dessuten til byen i løpet av dagen for to møter, så jeg har allerede kledd meg ganske ordentlig og satser på noen effektive timer før jeg går.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Kontoret fra neste uke på meg. Gudene må vite at det trengs. Makan til bedagelig påkledning på meg om dagen, skal man lete lenge etter...


#5

Sissel sa for siden:

God morgen! Eller god og god, kjenner meg nedstemt i dag uten noen god grunn. Regner med at det er overgangsalderen. Har vondter overalt og føler meg elendig uten å være syk. Men, men, det finnes verre ting for tiden.

I full gang med å jobbe, men håper og tror dagen blir ganske rolig, trenger det i dag.


#6

celebelen sa for siden:

Hjemmekontor i dag, jeg skal ned og få influensavaksine hos legen midt på dagen.


#7

Frøy sa for siden:

Alle andre er ute av huset så da kan jeg ha varm sjokolade med litt for mye krem på toppen. Det må jo gi dagens motivasjonsboost.


#8

løve70 sa for siden:

God morgen :)
Tror jeg skal prøve å komme meg på kontoret senere i dag, men først litt møter og tur med hunden i finværet.


#9

Trixie sa for siden:

God morgen.
Hjemme foreløpig, møter senere.
La meg tidlig, og det var nok lurt, en bedre dag idag enn igår håper jeg.


#10

Millen sa for siden:

Å våkne frossen under tykk vinterdyne var ingen høydare. Frossen, vondt i halsen og tett. Er nok ikke corona da jeg frøs ute igår, og blir typisk småforkjøla av det. Fyr i peisen på hjemmekontoret, og en rolig dag så satser jeg på at det går over.


#11

Martis sa for siden:

Trodde det skulle være litt varmere i Kristiansand, men det var det ikke. Alltid litt vanskelig dette med klær når det plutselig blir høst. :knegg:


#12

Blondie sa for siden:

Jeg har sjuk unge, pjusk hund, hjemmesittende kolleger og en halv klasse på Teams/halv klasse i klasserommet. :dåne: Etter lunsj skal jeg selv ha forelesning, så da får den betalte delen av livet mitt ta seg ei bolle (eller kanskje helst litt otrivin).

Bah, denne høsten blir nok lang.


#13

tink sa for siden:

Mornings. Kaldt ute, så varm bil og varmt kontor er deilig luksus. Nå er det kaffe og første møte. :yessir:


#14

star sa for siden:

Totalt slått ut i går kveld med migrene. Sovna kl.21.
Er ikke helt i vater i dag. Første stopp er legetime.
Og i kveld skal jeg og minsten på kamp. :jippi:


#15

Tjorven sa for siden:

Jeg er trøtt som en strømpe på hjemmekontoret, men har fått kaffe i flere omganger allerede.

Bekledningen på hjemmekontoret er ganske varierende, forresten. Siden vi bruker video i møtene, så har jeg alltid på en representabel overdel, men akkurat nå sitter jeg i kjole og ullsokker. Kosebukse er heller ikke uvanlig, selv om komboen bluse og kosebukse ser litt snurrig ut. :knegg:

Knerten sliter mer enn meg med å komme seg opp om morgenen nå. Jeg er på sett og vis glad for hjemmekontoret, for jeg er ikke sikker på om han hadde stått opp i det hele tatt ellers. (Det hadde han ganske så sikkert, men det føles ikke sånn. Han er ordentlig nok til å ta ansvar, men nå trenger han det jo ikke.)


#16

Blondie sa for siden:

Kjole og ullsokker går jeg i mesteparten av vinteren. Jeg har bestemt meg for at det er tøft. :nemlig: Kjæresten, som i fjor vinter var sprett ny, var smart nok til å kommentere på det som en positiv greie.


#17

millact sa for siden:

Martis: Det er ikke varmt i Kristiansand heller, nei, ikke i oktober.

Jeg stod opp tidlig og kom meg tidlig avgårde på jobb, var her før halv åtte. Skal gå tidlig siden vi kjører vestover. Deilig sol ute og det blir fint kjørevær. Bilen er pakket (skal knapt ha med oss noe, desto mer tilbake).


#18

Matilda sa for siden:

Jeg har ullgenser, ulljakke og pledd, her jeg sitter på arbeidsrommet og vurderer elevtekster. Vurderer lue. Må strikke pulsvanter.


#19

star sa for siden:

Jeg er varm og kald om hverandre. Og nei, målte ikke feber i morrest. Godt jeg har stort ullskjerf og hekla ullsjal liggende på jobben.


#20

Blånn sa for siden:

Tror gradestokken var under 0 da jeg syklet på jobb i morges. Rim på gresset og nedrima biler. Brrr. Nå har jegg pakket meg godt inn, men er skikkelig frossen på jobb.

Har egentlig lyst til å reise hjem og putte meg selv under dyna, men siden jeg er sjef på huset akkurat nå venter jeg til elevene har gått hjem. :knegg: Vakt på korpset i kveld.


#21

millact sa for siden:

Grusomt varmt på vårt kontor. Det blir slik med en gang det er sol.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.