Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Banankasser

#1

Høns sa for siden:

Jeg er lei av pappesker som ikke passer mellom sperrene på loftet, og er derfor iferd med å pakke om hele loftet. Vurderer å bruke banankasser da disse passer perfekt i målene og er svært solide. Kan det fungere? Eller er det dumt å langtidslagre i slike esker? Plast tror jeg er dumt siden dette er et kald loft og dermed har skiftende temperatur. Andre gode alternativer?


#2

-ea- sa for siden:

Har aldri skjønt greia med bananesker, de har jo ikke hel bunn.
Jeg lagrer julepynt og litt klær på kaldloft, i plastkasser med lokk, og noe i pappesker. Kan være nesten frost om vinteren og knallvarmt om sommeren, men er skikkelig god lufting der.


#3

celebelen sa for siden:

Noen av plastkassene med lokk har luftehull, kanskje de kan funke?


#4

tink sa for siden:

Det er vel ikke anbefalt å langtidslagre i banankasser som tidligere har vært brukt til bananer da det er vanskelig å garantere for at de er helt rene... Men når det er sagt så har jeg hatt mye ræl i banankasser over lengre tid, uten å ha sett noe særlig skade på gjenstandene. Dersom temperaturen og fuktigheten svinger så er ikke tette plastkasser noe særlig heller.


#5

Strå sa for siden:

Banankasser har alltid bærehåndtak, luftehull, dobbel papp til å legge over hullet i bånn og er stablevennlige. Jeg har 25-30 år gamle bananesker jeg lagrer julepynt i. De har ikke revna eller vist fram udyr ennå.


#6

Høns sa for siden:

Tror vi går for bananesker siden de er utrolig stablevennlige, gode å bruke og solide. Bruker medfølgende papp i bunn og avis på toppen ved behov. Vesentlig billigere blir det også, og supert med gjenbruk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.