Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Interiørutfordring stue

#1

Høns sa for siden:

Vi klarer ikke å bli helt fornøyde med stuen etter at vi pusset opp og bygget ut. Rommet i selv er supert, men føler ikke vi får innredningen til å se bra ut. Vi har landet på en god soneinndeling, men ellers er ingenting hellig. Vi er liksom åpne for både nye møbler, bilder, tepper og stæsj.

Hvordan går dere frem for å få en fin helhetlig stil?

Har vurdert interiørarkitekt, men redd det blir litt virkelighetsfjerne forslag. Noen som har testet og har noen å anbefale? Eller kanskje der er noen som er glad i innredningsutfordringer her og har lyst til å hjelpe?


#2

annemede sa for siden:

Trodde det stod: "ingeniørutfordring" lister meg ut igjen


#3

Tallulah sa for siden:

Det er veldig å gi vanskelig å råd når man ikke aner hvordan stua ser ut. Men på generell basis: Jeg sitter og ser mye på stua vår. :knegg: Vi flyttet inn for tre (fire?) år siden, og her var også soneinndelingen ganske gitt, men de litt løsere elementene som hyller, småbord, lamper, bilder, tepper og stoler har blitt flytta litt rundt på. Jeg kan sette meg ned og se på de ulike sonene i stua, ganske lenge, også flytter jeg litt møbler rundt inni hodet mitt og prøver å se for meg hvordan det kunne blitt. Av og til tegner jeg det opp, og av og til flytter jeg rett og slett på ting. Det hjelper også å ta bilder av det, for da er det lettere å se hva som mangler.

Vi har også "kartlagt" hvilke hovedfarger vi har i stua på de største elementene og har to hovedfarger, samt ett treverk å møbler, og et annet på gulv. Vi har en dyp rustrød-oransj og en petrolblå som hovedfarger. De er komplementære, og fungerer godt sammen. Også har vi mange fargesplæsjer utover dette på bilder, puter og pynt.

Bildene på veggen er hengt opp i grupper, og da har jeg lagt dem utover gulvet og satt dem sammen på ulikt vis slik at de blir balanserte.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.