Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det noen som har handlet fra nike.com?

#1

Bluen sa for siden:

Jeg tenker da på denne nettsiden: www.nike.com/no/

Det er altså den norske grenen av den offisielle Nike-butikken - håper jeg. Hvis noen har bestilt varer der: Hva er deres erfaring med leveringstid, toll og sånne ting?


#2

Tallulah sa for siden:

Har ikke bestilt derifra, men det står om det her.


#3

Bluen sa for siden:

Takk - hadde nok sneiet innom der da jeg gjorde bestillingen, men her er det noe som har gått helt galt.

Jeg betalte kr 250 for ekspresslevering, slik at varen - sko som poden hadde ønsket seg - skulle rekke fram til bursdagen hans. En stund så det ut til å gå bra, og pakka skulle leveres 21. september, dagen før bursdagen. Men så stod det plutselig "uforklarlig forsinkelse" i pakkesporinga. Etter et par uker fikk jeg en mail fra DHL med spørsmål om å videresende bestillingsbekreftelsen, da noen tollpapirer åpenbart manglet. Det gikk enda halvannen uke. Av sporinga så jeg da at pakka har ligget hos DHL i tre og en halv uke - fram til jeg nå fikk den på døra med et klistremerke om at pakken ikke var fortollet og måtte legges til side uåpnet. Særlig. :gal:

Nikes kundesenter er i USA, med telefontid fra 21 om kvelden, og det tar et par uker å få et intetsigende svar på mail. Kjenner at jeg ikke har særlig lyst til å betale kr 250 ekstra for en ekspresslevering som tar 4 uker - og langt mindre på å betale ei eneste krone i toll. Nå får jeg vel en regning fra DHL i posten, tenker jeg. De svarer ikke på mailer - selv om de reint faktisk har bedt meg maile dem.


#4

Tallulah sa for siden:

Gaah, da hadde jeg blitt utrolig sur. Men det kan jo hende du ikke hører noe mer. Uansett, skikkelig slett med den lange leveringstiden.


#5

Niobe sa for siden:

Ja, for mindre enn en måned siden. Helt uproblematisk, fikk varen etter halvannen uke.


#6

Bluen sa for siden:

Kjenner at jeg ikke har spesielt lyst til å betale 250 kroner for en ekspresslevering som tok fire uker heller - selv om det kan se ut til at det er DHL som er hovedsynderen her. Hadde de bare hatt akkurat disse skoene på Footway eller en annen norsk nettbutikk! Kjemperask levering og null toll og tull.


#7

Bluen sa for siden:

Ja, det kan nok være at det er DHL som har somla noe veldig her.


#8

Niobe sa for siden:

Ja, jeg betalte ikke for noe ekspresslevering...


#9

polarjenta sa for siden:

Ja, fikk skoene vi bestilte i går. Tok ca en uke.


#10

Cauchy sa for siden:

Jeg tenker at du kan klage til Nike kundeservice og be om refusjon for ekspresslevering, selv om det er DHL som har somlet. Ta en screenshot av sporingen slik at du har dokumentasjon.

Hvis du får faktura fra DHL bør du ikke betale denne, skriv til dem at du bestrider fakturaen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.