Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Blondie sa for siden:

Jeg har forelesning på pysjkontor i dag, litt deilig fordi det er lenge siden sist. Planen er å gå en tur i sola i lunsjen, en hel dag med Zooming tar knekken på meg.


#3

Mex sa for siden:

Fjernkontor i dag med Skype møte nesten hele dagen.


#4

Sissel sa for siden:

Heldigvis hjemmekontor her etter nok en natt med dårlig søvn, men, men, nå er det snart helg. Alene i huset akkurat nå, men mannen er bare og trener, og så kommer han hjem igjen et par timer før han skal halv dag på jobb.


#5

Frøy sa for siden:

Effektiv start på dagen, men med alt annet enn jobb. :sparke: Jentunge sendt avsted på uteskole med grillmat og kakao i sekken, all papp er kommet ut i pappdunken siden den hentes i dag, mailutveksling med smittevernlegen i kommunen med tanke på vaksine og klesvask. :sparke:

Får sette i gang med å jobbe litt også tenker jeg.


#6

Hondacrv sa for siden:

Bra jobba Frøy, men snakker du med smittelegen om klesvask? :knegg:
Jaja. Eg skal kanskje rette prøver, kanskje vakse badet og heilt sikker handle mat.


#7

Frøy sa for siden:

Er ikke det normalt da Honda? Alle smittevernsleger har en hotline med tanke på klesvask?


#8

Sissel sa for siden:

Her har mannen gjort rent stua rundt meg her nå, og så skal jeg ta 2. etg. litt senere i dag. Og så skal det handles til helga etter jobb.


#9

Fersken sa for siden:

Hjemmekontor og skal snart sette brød til steking.


#10

Tjorven sa for siden:

Det skal avholdes konfirmasjon i morgen. Planen var at kaker skulle spises hjemme hos oss, og derfor ba jeg om avspasering i dag slik at jeg kunne bake og vaske. Men nå går ikke ting helt som planlagt om dagen, så hele selskapet er flyttet til en restaurant. Bankkortet får kjørt seg, men jeg slipper å vaske. Så jeg har en rolig dag. Må bare stryke bunadsskjorter og skrive talen helt ferdig.


#11

Sissel sa for siden:

Lykke til i morgen Tjorven! :)

Her titter sola frem etter en litt tåkete morgen. Fortsatt kjølig da.


#12

Pelle sa for siden:

Jeg skal på jobbintervju. Begynner å bli ganske spent. Vil bort fra der jeg jobber nå. Men denne jobben virker egentlig litt vanskelig. Også ligger den i Oslo, mens nå jobber jeg 15 min å gå fra huset. Stor overgang, som blir veldig vanskelig å ta stilling til, kjenner jeg.


#13

Sissel sa for siden:

Tvi, tvi Pelle! :)


#14

Millen sa for siden:

Lykke til, Pelle. :tvitvi:


#15

Tjorven sa for siden:

Pelle: Det fine med jobbintervju er jo at det går begge veier. Du får kjenne litt på hvordan de er, og om dette er noe du virkelig vil. Og det med reisevei blir jo noe helt annet når barna er større og det ikke lenger er krise om de må være hjemme alene en time eller to og sågar kan lage middagen klar til du kommer hjem.


#16

Blondie sa for siden:

Jeg lurer på om sola fikk med seg min plan om at jeg skulle utnytte den i lunsjen, for nå er den forsvunnet? :gruble:

Jeg fniser litt i skjegget av en student vi har i praksis på jobb. Han har hver dag denne uken hatt lange monologer om alt han mener er feil med lærere og dagens skole. Det er jo litt ballsy i et rom med 27 representanter for det han kritiserer. Foreløpig har vi vært ganske veloppdragne og mest lattermilde.


#17

Addison sa for siden:

Haha Blondie, mannen min er student i praksis nå, håper ikke det er ham. :fnise: Høres ikke ut som ham da.

Jeg sitter alene på tomt kontor i dag, det skulle komme en pakke og rengjører, og jeg har en treningstimet rett etter jobb på senteret her. Så da dro jeg innover, og det er helt greit å sitte alene når jeg vet om det på forhånd.

Snart helg, uten faste planer, det blir digg! :jippi:


#18

Pelle sa for siden:

Tjorven: ja enig. Er vel mer at jeg er blitt lat og bedagelig og vant til å stå opp 8.30....


#19

Nenne sa for siden:

Vi hadde en sånn sommerstudent en gang hos oss, Blondie. Han fikk ikke maks ut av den sommerjobben, for å si det sånn. Når du forteller folk med spesialkompetanse på et smalt felt at de ikke er flinke nok, da får du ikke stjerner i boka. Det var bare damene som ikke var gode nok da. Merkelig det der. :snill:

Jeg er en av de få som ikke har hjemmekontor i dag, så det er veldig stille her. Jeg får gjort mer da, det skal jeg ha.


#20

Blånn sa for siden:

Jeg begynte dagen i spesialklassen vår i dag. Og er full av beundring for de som jobber der. Ellers ble avslutninga av dagen litt hektisk og jeg håper saken er landet og at det ikke skjer noe mer i helgen. Rette instanser er kontaktet og vi må jobbe mer med det neste uke. Men nå skal jeg straks hjem.


#21

Frøy sa for siden:

Helg! :lykkelig:

Jentunge sendt avgårde på trolldomsakademiet, mann sover på sofaen og gutt gamer så da kan jeg krølle meg sammen i sofahjørnet med strikketøyet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.