Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Beste gulrotkaka?

#1

Anne C sa for siden:

Eldste elsker gulerotkake, gjerne litt tung og "våt". Han blir 18 år neste uke, og kanskje jeg skal slå på stortromma og lage den selv. Men jeg trenger en VELDIG god oppskrift. Noen som har noe å anbefale?


#2

polarjenta sa for siden:

Det var jo nettopp en tråd om gulrotkake. En av de som ble foreslått der var gulrotkaka fra room på det søte liv. Jeg syns den er veldig god.


#3

Anne C sa for siden:

Jeg følger sjeldent med på mattråder, det er ikke jeg som kokkelerer her i huset. Bortsett fra kaker og bakverk. Jeg skal se om jeg finner tråden. Takk for hjelpen.


#4

Anne C sa for siden:

Jeg ser at jeg har lagt denne tråden helt feil også.


#5

Lavender sa for siden:

Både ROOM og langpannekake hos det søte liv er veldig gode. Men de er forskjellige. ROOM er godt krydret, det er det ikke alle som liker.




#8

Che sa for siden:

www.detsoteliv.no/oppskrift/gulrotkake-fra-room

Denne. Den har eple. I tillegg til sjokolade pleier jeg å ha i litt nøtter, men det er ikke for alle. Sjokolade er kjempegodt og denne er skikkelig saftig og helt klart den beste gulrotkaka spør du meg. Jeg høster mye skryt av sende gangene jeg serverer den:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.